ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς η Sandra Bullock και το Bird Box δημιούργησαν μια επικίνδυνη νέα προκληση

Πώς η Sandra Bullock και το Bird Box δημιούργησαν μια επικίνδυνη νέα προκληση
Netflix

Η νέα ταινία του Netflix, Bird Box, στην οποία πρωταγωνιστεί η Sandra Bullock έχει προκαλέσει... φρενίτιδα στον κόσμο. Και αυτό γιατί αρκετοί θαυμαστές της ταινίας, εμπνευσμένοι από την πρωταγωνίστρια που έχει κλειστά τα μάτια της με μαντήλι στην μεγαλύτερη διάρκεια της ταινίας, επιχειρούν ένα νέο... challenge που αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνο. 

Η ταινία πραγματεύεται μια σκοτεινή δύναμη που έχει κυριαρχήσει σε όλο τον πλανήτη και όποιος την κοιτάξει κατάματα καταλήγει στην αυτοκτονία.

Η Sandra Bullock ξεκινά ένα ταξίδι με δύο παιδιά μέσα στο δάσος με σκοπό να φτάσει σε ασφαλές σημείο.

Προϋπόθεση να μην οδηγηθούν στην αυτοκτονία, όπως όλη η ανθρωπότητα, είναι να έχουν όλοι κλειστά τα μάτια όσο βρίσκονται έξω.

Την ταινία παρακολούθησαν περισσότεροι από 45 εκατ. συνδρομητές του Netflix και η εταιρία αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση προειδοποιώντας τον κόσμο να μην κάνει το λεγόμενο bird box challenge.

Διάσημοι youtubers και απλός κόσμο επιχειρεί με δεμένα πάντα μάτια να κάνει κάθε λογής δραστηριότητα με σκοπό να δημοσιεύσει το κατόρθωμα στα κοινωνικά δίκτυα με αποτέλεσμα πολλοί να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, οι φαν της ταινίας ανακάλυψαν το σπίτι όπου εκτυλίχτηκε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας. Βρίσκεται στην πόλη Μονρόβια της Καλιφόρνια και πολύς κόσμος επισκέπτεται την οικία για να βγάλει μια φωτογραφία.

Αποκάλυψη Netflix: Έτσι μοιάζουν τα τρομακτικά πλάσματα στο «Bird Box» που δεν είδες ποτέ!

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ο κόσμος είναι ευγενικός καθώς χτυπάνε το κουδούνι πολλές φορές για να ζητήσουν άδεια.

Σύμφωνα με την ίδια, πληρώθηκε με 12.000 δολάρια από την παραγωγή για τα γυρίσματα όμως δεν έχει σκοπό να δει το Bird Box καθώς δεν έχει Netflix…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ