ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιέραν Κάλκιν: Ο αδελφός του Μακόλεϊ στις Χρυσές Σφαίρες

Κιέραν Κάλκιν: Ο αδελφός του Μακόλεϊ στις Χρυσές Σφαίρες
MIKE BLAKE/REUTERS

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε διάσημος ως ο 10χρονος Κέβιν από την ταινία «Μόνος στο σπίτι». Πέρασε δύσκολα χρόνια με εξαρτήσεις αλλά κατάφερε να ανακάμψει. Τώρα θυμίζει -κάπως- τον παλιό, καλό του εαυτό στο μεγαλωμένο έστω. Η καριέρα του, όμως, δεν ξέφυγε ποτέ από την ταινία με την οποία ταυτίστηκε. Σε αντίθεση με εκεινη του αδελφού του, Κιέραν, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε στο «Μόνος στο σπίτι», αλλά έκτοτε τα πήγε πολύ καλά, τόσο καλά που πριν από λίγες μέρες ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έμεινε «Μόνος στο σπίτι» μόνο κινηματογραφικά. Στην πραγματκότητα δεν μεγάλωσε καθόλου μόνος, αφού έχει άλλα 6 αδέρφια. Μάλιστα, το ένα από αυτά, ο Κιέραν, έπαιζε μαζί του στο «Μόνος στο σπίτι» και ήταν ο Φούλερ, το αγοράκι με τα αστεία γυαλιά και τις κόκκινες τιράντες. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, ο Μακόλεϊ παραμένει ο διάσημος της οικογένειας, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Ναρκωτικά και ένα ατελείωτο πάρτι, πιο συγκεκριμένα. Κι όσο ο αδελφός του προαπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να κάνει επιτέλους το coeback που θα τον αποδέσμευε από το «Μόνος στο σπίτι», ο Κιέραν έκανε καριέρα. Και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε, στα 36 του πλέον, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αφού ήταν υποψήφιος για βραβείο Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία, για το Succession.

Ο Μακόλεϊ, στο μεταξύ, δεν ήξερε καν ότι ο αδελφός του ήταν υποψήφιος και δεν δίστασε να εκδηλώσει την έκπληξή του στα social media γράφοντας: «Ήταν ο Κιέραν υποψήφιος;».

Ήταν. Και όχι για πρώτη φορά, αφού αυτή ήταν η δεύτερη υποψηφιότητά του, έχει ήδη στο ενεργητκό του μια αξιόλογη φιλμογραφία και παίζει με μεγάλη επιτυχία και στο θέατρο. Την ίδια ώρα, η σειρά Succession στην οποία πρωταγωνιστεί, εγκρίθηκε και για μια ακομη σεζόν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ