ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κιτ Χάρινγκτον μεγάλωσε και ήρθε η ώρα ν’ αφήσει πίσω τον Τζον Σνόου. Με ανακούφιση

Ο Κιτ Χάρινγκτον μεγάλωσε και ήρθε η ώρα ν’ αφήσει πίσω τον Τζον Σνόου. Με ανακούφιση
ΑΠΕ ΜΠΕ

«Το Game of Thrones φαίνεται πως σχεδιάστηκε για να μάς διαλύσει. Όλοι ήταν συντετριμμένοι στο τέλος, είπε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Σνόου, σε συνέντευξή του στο GQ Australia. Ο ίδιος ξεκίνησε στη σειρά όταν ήταν 24 ετών και πλέον είναι 32. Και έτοιμος να πάει παρακάτω.

«Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν λυπημένοι που η σειρά τελείωνε ή αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν τόσο εξουθενωμένοι. Είχαμε στερηθεί τον ύπνο για πολύ καιρό», είπε ο Χάρινγκτον, μιλώντας προφανώς για όλους τους συντελεστές και όλη την εμπειρία με τη σειρά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δημιούργησε μια νέα εποχή στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αλλάξει ελάχιστα τα τελευταία 8 χρόνια, σαν να «πάγωσε» στο χρόνο και ο ίδιος μαζί με το χαρακτήρα που υποδύεται, δεν είχε και πολλές επιλογές άλλωστε. Μετά την εμπειρία του στη σειρά, ο ίδιος θα ήθελε ν’ αλλάξει εντελώς ρεπερτόριο, είναι πολύ αμφίβολο αν θα θελήσει να διαβάσει καν κάποιο μεσαιωνικό σενάριο για τα επόμενα χρόνια.

Πέρα από ρόλους και σενάρια, ο Κιτ Χάρινγκτον έχει πολλά να πει. Θεωρεί ότι η κοινωνία έχει γίνει πολύ εγωκεντρική, το ίδιο και οι άνθρωποι, ότι δεν προσέχουμε αρκετά τον πλανήτη και ότι παίρνουμε πολλά πράγματα ως δεδομένα ενώ δεν θα έπρεπε.

Θεωρεί επίσης ότι οι άνθρωποι αφυπνίζονται: «Μπορεί ο Τραμπ να είναι ο ηγέτης του ‘ελεύθερου’ κόσμου, αλλά το βλέπεις παντού ότι οι άνθρωποι διεκδικούν διαφορετικές συνθήκες και πράγματα, υπάρχει ελπίδα, ζούμε σε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς», λέει. «Το 2019 είναι η χρονιά που θα επιστρέψουμε στη συλλογικότητα: στις συλλογικές ευθύνες και δράσεις», καταλήγει.

https://www.instagram.com/p/BsUPidxnKMM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ