ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όχι, ο Σον Πεν δεν έβαλε κάτω ποτέ τη Μαντόνα

Όχι, ο Σον Πεν δεν έβαλε κάτω ποτέ τη Μαντόνα
Φεβρουάριος του 2015, στη σκηνή των Brit η Μαντόνα σηκώνεται από μια πτώση που σόκαρε πολλούς. Δεν ήταν κάτι που δεν είχε ξαναπάθει στο παρελθόν, άλλωστε σύμφωνα με το μύθο η Μαντόνα ήταν ο σάκος του μποξ ενός οξύθυμου νεαρού σταρ που είχε παντρευτεί στα 80ς. Τον σκληρό κύριο Σον Πεν. REUTERS/Toby Melville

Τον επίλογο σε ένα αστικό μύθο έβαλε η Μαντόνα Λουίζα Τσικόνε την προηγούμενη εβδομάδα με κάθε επισημότητα καταθέτοντας σαν μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην συζύγου της, Σον Πεν.

Ο Σον Πεν βρέθηκε ξανά στην άσχημη πλευρά της επικαιρότητας που τον θέλει οξύθυμο, βίαιο και βάναυσο όταν ο σκηνοθέτης και δημιουργός του τηλεοπτικού Empire Λι Ντάνιελς είπε σε συνέντευξη του στο Hollywood Reporter σε μια προσπάθεια του να υπερασπισθεί τον πρωταγωνιστή της σειράς Τέρενς Χάουαρντ για τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών που ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι έκανε ότι:

“Ο Τέρενς δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τον Μάρλον Μπράντο ή τον Σον Πεν και ξαφνικά όλοι τον αντιμετωπίζουν σαν δαίμονα. Είναι σημείο των καιρών, της φυλής, αλλά του σημείου που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στην Αμερική.”

H δήλωση του αφορούσε το γενικότερο εργασιακό ρατσισμό σε μια Αμερική που έχει φυλετικές διακρίσεις για τον Ντάνιελς. Όμως είχε κάνει λάθος. Ο ίδιος αξίζει μόλις 5 εκατ. δολάρια.

Το τίμημα της συκοφαντίας είναι διπλό

Ο Σον Πεν κινήθηκε άμεσα καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. “Εξαιτίας της θέσης του ως δημόσιο πρόσωπο, ο Σoν Πεν έχει υπάρξει για χρόνια αντικείμενο σκανδαλωδών, αισχρών και αβάσιμων επιθέσεων. Αλλά ο Πεν όπως κάθε πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν θα ανεχθεί την απερίσκεπτη και κακόβουλη συμπεριφορά άλλων που προσπαθούν να δικαιολογούν τον εαυτό τους εις βάρος του. Γι' αυτό τον λόγο κι εξ αιτίας των υβριστικών σχολίων του Λι Ντάνιελς ο Σον Πεν ζητά οικονομική αποζημίωση αλλά και για να αποτρέψει τον Ντάνιελς κι άλλους να επαναλάβουν τέτοιου είδους δυσφημιστικές δηλώσεις” ανέφερε η μήνυση. “Ο Σον Πεν αντίθετα από τον Τέρενς Χάουαρντ δεν έχει ποτέ συλληφθεί για οικογενειακή βία και αυτό είναι κάτι που οι πρώην γυναίκες του (συμπεριλαμβανομένης και της Μαντόνα) μπορούν να καταθέσουν και να επιβεβαιώσουν.” Όπως και έκανε, όπως πάντα.

Ναι, ο Σον Πεν όντως είχε περάσει 33 μέρες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής το 1987 για τον ξυλοδαρμό ενός φωτορεπόρτερ και πληροφορίες έλεγαν για ένα θυελλώδη έρωτα γεμάτο ένταση που ίσως ξεπερνούσε το κάτι κόσμι. “Γνωρίζω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια και κατηγορούν τον Σον για περιστατικά σωματικής επίθεσης και κακοποίησης εναντίον μου. Πρόκειται για εντελώς παράλογες, κακόβουλες, απερίσκεπτες και ψευδείς φήμες” κατέθεσε η Μαντόνα που συμπλήρωσε ότι “ο Σον είναι από τους πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς ανθρώπους που έχει ποτέ της γνωρίσει.” Για να προσθέσει χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης.

“Αν και είχαμε πολλές κακές στιγμές μαζί, ποτέ δε με χτύπησε και ποτέ δε μου επιτέθηκε”.

Όσοι λοιπόν επιμένουν ότι η Μαντόνα είναι από εκείνες που θα καθόταν να τη δέσουν, ξυλοκοπήσουν και στριμώξουν σε γωνία καθώς μέσα στον τρόμο το γεμάτο φρύδια τότε πρόσωπο της έκανε ρυτίδες, ας το κάνουν, με ευθύνη δική τους. Αρκεί η ίδια να μην το μάθει ποτέ γιατί τότε η οργή της θα είναι διπλή. Αυτή και ο Σον Πεν είναι δύο καρδιές που επαναστάτησαν μαζί κάτι που ομολόγησε η ίδια στο Instagram της, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο ενός γάμου που είχε το θράσος της Μαντόνα και του Σον Πεν.

https://www.instagram.com/p/p

2 <3΄ς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ