ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σε κέντρο αποτοξίνωσης
FLORIAN WIESER/AΠΕ ΜΠΕ

Η Πάρις Τζάκσον αποφάσισε να μπει μόνη της σε κλινική αποκατάστασης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». H 22χρονη καλλονή πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να κερδίσει ξανά την ψυχική της ηρεμία, κάτι που είχε χάσει λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς της. Η Πάρις είχε και στο παρελθόν περιπέτειες με τους εθισμους αλλά και την κατάθλιψη

«Θέλει να πάρει λίγο χρόνο, ώστε να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της και να βάλει ως πρωταρχικό στόχο τη πνευματική και συναισθηματική της υγεία», διέρρευσαν στα ΜΜΕ οι κοντινοί της άνθρωποι, σύμφωνα με το ET. Η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κατάθλιψη και το άγχος και πως δεν μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Κάτι που την οδήγησε κατά καιρούς και σε καταχρήσεις.

Ο καρπός της σχέσης του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον και της Ντέμπι Ρόου, γεννήθηκε το 1998 και ονομάζεται Πάρις – Μάικλ Κάθριν Τζάκσον. Η κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή, ασχολείται επίσης με τη μουσική, αλλά και με την υποκριτική και το μόντελινγκ και επηρεάζει ήδη τις νεαρές φανς της -αλλά και του πατέρα της- που την ακολουθούν.

Πήρε το όνομά της από την πόλη στην οποία έγινε η σύλληψή της, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει ακολουθήσει πολύ το ρομαντισμό και το παριζιάνικο ύφος. Αν και είναι αναμενόμενο ο πατέρας της και θρύλος της ποπ να είναι η μεγάλη της αγάπη, παρόλα αυτά, τα «παιδιά των λουλουδιών» φαίνεται να είναι η πηγή έμπνευσής της. Καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι από εκείνη την εποχή. Ωστόσο δεν παραλείπει να ανεβάζει διαρκώς τους αγαπημένους της καλλιτέχνες, όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, οι Beatles κ.α.

https://www.instagram.com/p/BjdWMyynwAr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ