ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tα ματωμένα δολάρια της Νίκι Μινάζ

Tα ματωμένα δολάρια της Νίκι Μινάζ
Nicki Minaj/ Instagram

Η ράπερ που υποστηρίζει με το δικό της τρόπο τη γυναικεία ανεξαρτησία διακηρύσσοντας ότι οι επαγγελματίες του χώρου αξίζουν το σεβασμό γιατί είναι αμαζόνες, έκανε κάτι που την έφερε στο μάτι του κυκλώνα. Τραγούδησε προς τιμήν του προέδρου της Αγκόλα, Ζοζέ Εντουάρτο Ντε Σάντος.

Αφού προσγειώθηκε το Σάββατο με το ιδιωτικό της αεροσκάφος στη Λουάντα, πρωτεύουσα της χώρας η Νίκι Μινάζ και τα καπούλια της δεν είχαν κάποιο ηθικό ενδοιασμό στο να κουνηθούν για να διασκεδάσουν έναν αιμοσταγή άντρα που κυβερνά έναν καταβεβλημένο από την ανέχεια και την κλοπή των φυσικών του πόρων λαό.

Στη συναυλία που διοργάνωσε η εταιρία Unitel, συνιδιοκτησίας της οικογένειας του προέδρου της χώρας η νεαρή βασίλισσα της hip hop που δεν συμπαθούν πολλοί έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και κάπως έτσι χαιρέτησε τον κόσμο που την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο

https://www.instagram.com/p/p

Ανέχθηκε την αποθέωση

https://www.instagram.com/p/p

Έβγαλε φωτογραφία με την κόρη του δικτάτορα που αξίζει κάποια (3 περίπου υπολόγισε το Forbes) δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία και ανήκουν στο λαό που ο πατέρας της καταδικάζει στη φτώχεια

https://www.instagram.com/p/p

Τη συναυλία την χαιρέτησαν όσοι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς ενώ οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και οι ακτιβιστές σχολίασαν την αδιαφορία της ως προς τις συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού που υπολογίζεται ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο ζει με λιγότερα από 2 δολάρια τη μέρα.

https://www.instagram.com/p/p

Η ίδια αποταμίευσε 2 εκατομμύρια δολάρια αφού χαιρέτησε το πλήθος με ένα "Oh hai, Angola" στο Instagram όπου και τόνισε ότι "έχει την Αγκόλα στην καρδιά της". Είναι λογικό. Η 33χρονη που μισεί κάθε άλλη διάσημη πρέπει να μαζεύει χρήματα.

https://www.instagram.com/p/p

Έχει έξοδα, αυτή κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων για τον αδελφό της μετά τις κατηγορίες βιασμού που του απαγγέλθηκαν μόλις μια εβδομάδα πριν. Ο 37χρονος αδελφός της Τζελάνι Μαράζ συνελήφθη την Πέμπτη για το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού και για σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού στο Long Island, στη Νέα Υόρκη. Η υπόθεση του αναμένεται να ξαναδικαστεί στις Δεκεμβρίου σύμφωνα με την Εισαγγελία αλλά με τη Μινάζ να σε προστατεύει, με τα 2 εκατομμύρια δολάρια που μπορεί να φέρνει στη φαμίλια τραγουδώντας για τον Σάντος και τους άλλους, ο Τζελάνι μπορεί να κυκλοφορεί ελέυθερος.

Η αδελφή του πάντα μπορεί να ρίξει ένα χορό γεμάτο θράσος πετώντας από επάνω της κάθε ηθική γιατί στη δική της ζούγκλα αυτή είναι μια ανακόντα.

Ποιος είναι ο Ζοζέ Εντουάρντο ντος Σάντος

Διατηρώντας το αξίωμα του προέδρου από το 1979 ο άντρας που διοικεί την αχανή και πλούσια σε πετρέλαιο Αγκόλα αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, δεν δίνει το παρόν σε κυβερνητικά κλιμάκια και θεωρείται ένας “σιωπηλός πρόεδρος” ή/και δικτάτορας.

Για την αντιπολίτευση ο Σάντος ενισχύει μόνιμα τη διαφθορά σε μια χώρα που ο πλούτος ανήκει στην ολιγαρχία ενώ περνάει μονίμως νόμους που ευνοούν τη δυναστεία του παραβιάζοντας παράλληλα τα ανθρώπινα δικαιώματα όποτε και όταν το θελήσει. Η Νίκι Μινάζ δεν ενοχλήθηκε καθόλου στην παράδοση που στο παρελθόν δεν έχουν ενοχληθεί μυριάδες άλλοι καλλιτέχνες όπως η Μαράια Κάρει που έχει στοιχειώσει τα Χριστούγεννα με το τραγούδι της και παρείχε τις φωνητικές της χορδές στον Σάντος λίγα χρόνια πριν. Πφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ