ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκλεν Κλόουζ: Ειναι μύθος ότι οι γυναίκες χάνουν τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας

Γκλεν Κλόουζ: Ειναι μύθος ότι οι γυναίκες χάνουν τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας
MIKE NELSON/ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Γκλεν Κλόουζ επιμένει ότι είναι ένας «μεγάλος μύθος» ότι οι γυναίκες χάνουν την σεξουαλικότητα τους καθώς μεγαλώνουν. Η 71χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε πρόσφατα Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία The Wife (Η Σύζυγος) και είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ίδιο ρόλο, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Guardian μίλησε για την ερωτική σκηνή της με τον συμπρωταγωνιστή της, Τζόναθαν Πράις.

«Φτάσαμε στο πλατό με τις πιτζάμες μας», είπε. «Και οι δύο σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα: "Είμαστε επαγγελματίες, το κάνουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ας συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό"».

«Είναι ένας από τους μεγάλους μύθους ότι χάνετε τη σεξουαλικότητά σας καθώς μεγαλώνετε», τόνισε η ηθοποιός. «Μια νύχτα πέρυσι ήμουν στην πόλη και περνούσα από το Ιστ Βίλατζ [στη Νέα Υόρκη] προς το Γουέστ. Ήταν αργά βράδυ Παρασκευής και υπήρχαν πολλά ζευγάρια στο δρόμο. Κοιτάζαμε με τον Πίπι (τον σκύλο της) έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μπορούσα να νιώσω αυτό που αισθάνονταν όλα εκείνα τα ζευγάρια. Μπορούσα να νιώσω τον ενθουσιασμό τους, την αίσθηση οικειότητας για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Ήταν εξαιρετικά δυνατό», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός είπε στην ίδια συνέντευξη ότι όταν πέρασε από κάστινγκ για την ταινία Μοιραία Έλξη, στην οποία είχε κάποιες πολύ δυνατές σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου με τον Μάικλ Ντάγκλας, κάποιοι δεν ήθελαν να της δώσουν το ρόλο, επειδή δεν πίστευαν ότι μια γυναίκα με τη δική της εμφάνιση μπορούσε να πείσει στις ερωτικές σκηνές. Τελικά πήρε το ρόλο και όλοι αυτοί, φυσικά, διαψεύστηκαν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ