ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Κυνηγάνε τη Μέγκαν Μαρκλ όπως κυνηγούσαν την Νταϊάνα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Κυνηγάνε τη Μέγκαν Μαρκλ όπως κυνηγούσαν την Νταϊάνα
PAUL BUCK/ΑΠΕ ΜΠΕ

Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τα MME από τη στιγμή που εντάχθηκε επίσημα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τάχθηκε ο φίλος της Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Την κυνηγάνε παντού, είναι πάντα στο κατόπι της και την διασύρουν. Είναι μια γυναίκα επτά μηνών έγκυος και την κυνηγάνε όπως τη Νταϊάνα. Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται», είπε ο 57χρονος ηθοποιός σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της προώθησης της σειράς Catch-22. «Έχουμε δει πού καταλήγει αυτό», πρόσθεσε ο Κλούνεϊ κάνοντας ευθεία παραπομπή στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997 στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Ο Κλούνεϊ ρωτήθηκε και για το αν θα είναι ένας από τους νονούς του παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι για να απαντήσει αρχικά «ω, ναι θα είμαι προφανώς νονός» και να προσθέσει άμεσα χαμογελώντας ότι έκανε πλάκα με ένα εμφατικό «όχι». «Είμαι πατέρας διδύμων. Έχω ήδη πολλά να ασχολούμαι, κυριολεκτικά», πρόσθεσε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να γεννηθεί την ερχόμενη άνοιξη.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ