ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγενής και αλαζόνας ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Top Gun 2»;

Αγενής και αλαζόνας ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Top Gun 2»;
Brent N. Clarke/Invision/AP

Τον κατηγόρησαν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Top Gun: Maverick» ήταν αγενής και αλαζόνας και φέρθηκε άσχημα στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου που φιλοξένησε το κινηματογραφικό συνεργείο. Φαίνεται, όμως, ότι τελικά όλο αυτό ήταν πολύ άδικο για τπν Τομ Κρουζ

Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι ο Τομ Κρουζ «εξόργισε» το πλήρωμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Top Gun: Maverick» στο αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt στο Σαν Ντιέγκο.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε στο NBC 7 ότι «ο Τομ Κρουζ και οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες σε όλους τους ναύτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Ορισμένοι υφιστάμενοι ίσως έχουν παρερμηνεύσει τις οδηγίες από τη διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού που τους συνέστησε να μην πλησιάζουν τους ηθοποιούς και όσους εργάζονται στην ταινία, ενώ γυρίζουν σκηνές και να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα στο πλατό», πρόσθεσε.

Στο ειδησεογραφικό site του τηλεοπτικού δικτύου είχε προηγουμένως δημοσιευθεί η είδηση ότι ένα μέλος της ναυτικής δύναμης υποστήριξε ότι ο Κρουζ φέρεται να είπε στο πλήρωμα του Roosevelt «να μην τον κοιτά ή να μην τον αγγίζει». «Εξόργισε το πλήρωμα του USS Theodore Roosevelt κατά τα γυρίσματα», «ο ηθοποιός ήταν πολύ αλαζόνας» ανέφερε το δημοσίευμα. Εντούτοις, οι ναύτες που συνόδευαν τον ηθοποιό στο αεροπλανοφόρο υπογράμμισαν: «Σε καμία περίπτωση δεν είπε ο Τομ Κρουζ σε ναύτη: "Μη με κοιτάς. Μη με ακουμπάς”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ