50 Cent: Ο Τραμπ μου πρόσφερε μισό εκατομμύριο για να παρευρεθώ στην τελετή ορκωμοσίας του
Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός 50 Cent δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του πρόσφερε το τεράστιο χρηματικό ποσό των 500.000 δολαρίων για να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του το 2017.
Ο 50 Cent, συζητώντας με τον Τζέιμς Κόρντεν στο «Late Late Show», διευκρίνισε ότι το σημαντικό χρηματικό ποσό δεν ήταν για να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, ήταν απλώς για να παρευρεθεί.
Ο 50 Cent, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον εξήγησε: «Μου έδωσαν μισό εκατομμύριο δολάρια για να πάω. Απλά για να πάω».
«Δεν το έκανα γιατί δεν ήξερα αν μπορούσα να διορθώσω τη ζημιά. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα χρήματα δεν είναι καλά χρήματα. Δεν ξέρω πώς να το διορθώσω», εξήγησε ο δημοφιλής ράπερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία.
«Είπα: "Μη με φέρνετε για να διορθώσω το ζήτημα με τους Αφρο-Αμερικανούς ψηφοφόρους"», σημείωσε.
Ο ράπερ βρέθηκε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος την περασμένη εβδομάδα, όταν καταδίκασε οίκο μόδας για το πουλόβερ που θεωρήθηκε ότι είναι εμπνευσμένο από το blackface, το οποίο ξεκίνησε ως μια αμερικανική μορφή ψυχαγωγίας στην παράδοση των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων με πλανόδιους καλλιτέχνες (τα λεγόμενα Minstrel Shows) τον 19ο αιώνα.
Στη συγκεκριμένη παράδοση, λευκοί άνθρωποι βάφονταν με μαύρη μπογιά παριστάνοντας καρικατούρες των μαύρων ανθρώπων προκειμένου ανοιχτά και σκόπιμα να τους γελοιοποιήσουν.
Το μαύρο πουλόβερ με το ζιβάγκο και το άνοιγμα σε σχήμα στόματος, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά σταμάτησε να πωλείται.
Ο 50 Cent αποφάσισε να μποϊκοτάρει τον οίκο Gucci και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να καίει T-shirts του brand.
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25