ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί»: Η αποκάλυψη του γιατρού του

«Ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί»: Η αποκάλυψη του γιατρού του
JOSHUA GATES WEISBERG/ΑΠΕ ΜΠΕ

Εκρηκτικές αποκαλύψεις για το Μάικλ Τζάκσον και το παρελθόν του κάνει ο πρώην γιατρός του, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τη μοιραία ένεση με το φάρμακο Propofol που είχε κάνει στον τραγουδιστή.

Ο καρδιολόγος Κόνραντ Μάρεϊ ήταν επί τρία χρόνια προσωπικός γιατρός του «βασιλιά της ποπ» και ένας από τους εξ απορήτων του. Όπως υποστηρίζει στο βιβλίο του με τίτλο «This Is It: Laying Bare Grim Details From The King Of Pops Life» («Αποκαλύπτοντας τρομακτικές αλήθειες από τη ζωή του βασιλιά της ποπ»), ο Τζάκσον -για τον οποίο έχουν αναβιώσει το τελευταίο διάστημα οι κατηγορίες περί παιδεραστίας με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance- είχε πέσει ο ίδιος θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Mirror o Μάρεϊ υποστηρίζει ότι ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής που αποκάλυψε μόνο σ’ εκείνον το σκοτεινό μυστικό του και μάλιστα δεν το έκανε παρά μόνο τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ισχυρίζεται ακόμη ότι οι αλλαγές που έκανε ο τραγουδιστής στην εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα των ψυχικών τραυμάτων που υπέστη όταν ήταν παιδί, ένας τρόπος να αντιμετωπίσει τη χαμηλή του αυτοεκτίμηση και την αυτοαπομόνωση.

AP 199544385791

Ο πρώην γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ (ΑΡ/Reed Saxon)

Ο Μάρεϊ λέει ότι ο Τζάκσον «δεν άντεχε την εμφάνισή του» και τού εξομολογήθηκε ότι ήλπιζε με τις πλαστικές επεμβάσεις να ξεφύγει από τους εφιάλτες του παρελθόντος, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί κατά τη γνώμη του πρώην γιατρού, οι αναμνήσεις του τραγουδιστή ήταν πολύ οδυνηρές και βαθιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ