ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τι έκανε ο Σάκης Ρουβάς στον Γιώργο Λάνθιμο και του ζητάει δημόσια συγγνώμη;

Τι έκανε ο Σάκης Ρουβάς στον Γιώργο Λάνθιμο και του ζητάει δημόσια συγγνώμη;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISI

Τι κοινό έχουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λάνθιμος και γιατί ο πρώτος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από το δεύτερο; 

Πήρε στον Σάκη Ρουβά πολύ καιρό και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, προκειμένου να καταλάβει το σκηνοθετικό ταλέντο του Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο συνεργάζονταν στο παρελθόν.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, τότε που το όνομά του δεν ήταν γνωστό σε όλον τον κόσμο και πριν βρεθεί με 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, ο Γιώργος Λάνθιμος δούλευε στην Ελλάδα και ανάμεσα σε όλα όσα αναλάμβανε ήταν και η σκηνοθεσία βίντεο κλιπ. Ανάμεσά τους βρίσκονται και τα «Θέλεις ή δεν θέλεις» και «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά, που μπορεί τότε κανείς να μην αναγνώρισε σε αυτά τη σκηνοθετική οσκαρική ευφυία του Λάνθιμου, έγιναν παρ΄ όλα αυτά πολύ επιτυχημένα και βοήθησαν την καριέρα του Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς, πολλά χρόνια μετά και ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αιφνιδίασε τους πάντες όταν ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Θέλω μέσα από την εκπομπή να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: "Γιώργο, δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι". Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: "Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία"; Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Ρουβάς, άγνωστο παραμένει όμως εάν σ΄αυτήν τη φάση της ζωής και της καριέρας του ο Γιώργος Λάνθιμος θυμάται καν το περιστατικό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ