ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τελικά τα 'χουν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ; Η Ιρίνα Σάικ έχει την απάντηση

Τελικά τα 'χουν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ; Η Ιρίνα Σάικ έχει την απάντηση
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κατάφερε, λίγο με τη μαμά του, λίγο με την παράσταση που εδωσε επί σκηνής με τη Lady Gaga και λίγο (λιγότερο) με τις φωνητικές του ικανότητες, να κλέψει την παράσταση στα φετινά Όσκαρ. Τόσο πολύ μάλιστα που ακόμα και με την τελετή να έχει περάσει στην ιστορία, όλοι αναρωτιούνται αν τελικά τα 'χουν με τη lady Gaga και τι κάνει γι αυτό η «καημένη» η Ιρίνα Σάικ.  

Η Ιρίνα Σάικ είναι πολύ καλά, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, ή στο Μιλάνο, ή κάτι τέτοιο, για να πάρει μέρος σε κάποιο ακριβοπληρωμένο σόου μόδας. «Πηγές από το περιβάλλον της» (που σημαίνει σε απλά ελληνική, η ίδια αλλά χωρίς να θέλει να το πει επίσημα) λένε ότι δεν έχει απολύτως κανένα θέμα με τα μέλια που έσταξαν από σκηνής όταν ο καλός της και η Lady Gaga τραγουδησαν παρέα. Και συμπληρώνουν (οι «πηγές» πάντα): «Η Ιρίνα έχει συνηθίσει τις απιστίες από την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Ρονάλντο. Αλλά στον Μπράντλεϊ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη». Εντάξει, λοιπόν, αφού του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εμάς μας περισσεύει.

«Είναι περφόρμερ και παίζουν ρόλους», είπε επίσης το μοντέλο για τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια, ενώ η ίδια ήταν από τους πρώτους που σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Κούπερ και την Gaga, όταν τελείωσαν το τραγούδι τους.

Η ίδια η Lady Gaga, που δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστήσει το Μπράντλεϊ Κούπερ για την (ομολογουμένως απρόσμενη) ευκαιρία που της έδωσε και η οποία τελικά της χάρισε και ένα Όσκαρ, έδωσε μια λίγο πιο δακρύβρεχτη τροπή στα πράγματα, αποχαιρετώντας τον ουσιαστικά από το Instagram.

https://www.instagram.com/p/BuVBbCSlNKL

«Τίποτα δεν θα μπορουσε να είναι πιο μοναδικό από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μια πραγματική καλλιτεχνική ευφυία», έγραψε. Οι φήμες επιμένουν ότι η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον ηθοποιό, αλλά αυτό λίγη σημασία θα έχει μακροπρόθεσμα, καθως τώρα οι δρόμοι τους -καλλιτεχνικοί και προσωπικοί- χωρίζουν και πλέον δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για μελιστάλαχτα ντουέτα.

Ο Κούπερ μοιράζεται πολύ περισσότερα από ένα απλό φλερτ με την Ιρίνα Σάικ, οι δύο τους μένουν μαζι και έχουν ένα παιδί και παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν κατά καιρούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, η πραγματικότητα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Η Ιρίνα Σάικ αποδεικνύεται σοφή και πολύ έμπειρη στη διαχείριση του θέματος. «Είμαστε στη showbiz», φαίνεται να σκέφτεται. «Κι αν σαλιαρίσανε και λίγο, δεν τρέχει τίποτα». Και έχει δίκιο. Συμβαίνουν αυτά. Όχι ότι τέτοια σαλιαρίσματα δεν χαλάνε οικογένειες στο Χόλιγουντ... Η περίπτωση του Μπραντ Πιτ που γνώρισε στα γυρίσματα μιας ταινίας τους την Αντζελίνα Τζολί και για χάρη της άφησε τη Τζένιφερ Άνιστον είναι ενδεικτική. Δεν είναι ο κανόνας όμως.

Και την Ιρίνα την ενδιαφέρει ο κανόνας. Και η επόμενη επίδεξη μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ