ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μποντ κατά τους Radiohead

Ο Μποντ κατά τους Radiohead
Youtube

Το πως και γιατί ο σκηνοθέτης ή οι παραγωγοί του SPECTRE αποφάσισαν να δώσουν στον Σταν Σμιθ το κινηματογραφικό θέμα της τελευταίας περιπέτειας του Μποντ θα μας απασχολήσει στο ελάχιστο.

Αποδείχθηκε μία επιλογή που έτσι και αλλιώς ήταν καταδικασμένη στο να μοιάζει μικρή μετά τον τυφώνα Adele ενός Οσκαρούχου Skyfall. O χρόνος όμως στον κινηματογράφο επαναλαμβάνεται και έτσι το Ίντερνετ κάνει δώρο ένα νέο trailer που είναι viral από τη φύση του αφού αποδεικνύει ότι το ομώνυμο τραγούδι των Radiohead θα ήταν μια επιλογή που θα άντεχε στο χρόνο.

"Eίμαι χαμένος, είμαι ένα φάντασμα" τραγουδάει λυρικά ο Τομ Γιορκ στο χριστουγεννιάτικο μουσικό δώρο του εμβληματικού συγκροτήματος.

Δεν ήταν οι μόνοι γενναιόδωροι καλλιτέχνες

Φέτος πλειάδα μουσικών κατέφυγε στο Twitter κάνοντας μικρές εκπλήξεις ακυκλοφόρητων track. Έτσι η Μάιλι Σάιρους θέλησε να μιλήσει για τη θλίψη των Χριστουγέννων της σε συνεργία με τους Flaming Lips

LCD Soundsystem αποφάσισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά σε στούντιο μετά το 2011 σε ένα ηλεκτρονικό ύμνο

ο The Weeknd γιορτάζει το ότι είναι πλέον single (μπορεί, ίσως το κάνει μόνο για να περάσει τις γιορτές με τη φαμίλια του) διπλά, με ΔΥΟ track

και oι Green Day θυμήθηκαν το κολέγγιο μέσα τους γιατί είναι γιορτές και πρέπει να κάνουμε δώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ