ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η 53χρονη Σίντι Κρόφορντ «βγαίνει από τα ρούχα της» και αναρωτιέται: «Υπάρχει ηλικία για το γυμνό;»

Η 53χρονη Σίντι Κρόφορντ «βγαίνει από τα ρούχα της» και αναρωτιέται: «Υπάρχει ηλικία για το γυμνό;»
AP Photo/Christophe Ena

Έχει υπάρξει μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη και με τον τρόπο της εξακολουθεί να είναι. Η Σίντι Κρόφορντ πόζαρε πρόσφατα γυμνή και σήμερα αναρωτιέται: «Υπάρχει ημερομηνία λήξης για το γυμνό;»  

Το διάσημο μοντέλο, πρόσφατα δέχτηκε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου, Ράσελ Τζέιμς, με τίτλο «Angels» και ευχαρίστησε τον φωτογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να ποζάρει γυμνή, ειδικά στα 53 της χρόνια.

Screenshot 1379

Instagram

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: «Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» είπε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

Υπάρχουν βέβαια διαφορές στο τι ασιθάνεται άνετα να δείχνει, αλλά υπογραμμίζει την σημασία του να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου. «Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντι Γκέρμπερ)».

Screenshot 1380

Instagram

Κοιτώντας τα εξώφυλλα που έκανε για το Playboy από το 1988 έως το 1998, η ίδια αναρωτιέται γιατί δεν έκανε περισσότερα γυμνά: «Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;», είπε στο περιοδικό. «Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστηθώ αυτό που είμαι σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ