ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Τζάκσον: Η κόρη του Μάικλ απαντά για τις κατηγορίες κατά του πατέρα της

Πάρις Τζάκσον: Η κόρη του Μάικλ απαντά για τις κατηγορίες κατά του πατέρα της
AP Photo/Andy Brownbill

Η Πάρις Τζάκσον είχε τα δικά της προβλήματα, ψυχολογικά κυρίως, αλλά και τη δική της ζωή και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ. Όλα αυτά, τώρα, φαίνεται να καταρρέουν, υπό τη πίεση των καταγγελιών για παιδοφιλία του εκλειπόντος πατέρα της

Η Πάρις δεν είχε τοποθετηθεί έως τώρα σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της, που τον θέλουν να ήταν παιδόφιλος. Η 22χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ, πήρε τελικά θέση μέσω twitter. Συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα tweet, το οποίο υποστηρίζει ότι η Πάρις επιμένει ότι ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα που επισυνάπτεται στο tweet, αναφέρεται ότι η νεαρή καλλιτέχνιδα, αρνείται να δει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο παρουσιάζονται σοκαριστικές μαρτυρίες παιδιών, που καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ο διάσημος τραγουδιστής. «Η Πάρις Τζάκσον, πιστεύει πως ο πατέρας της, Μάικλ, είναι αθώος αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση», γράφει χαρακτηριστικά το tweet.

Απαντώντας, η Πάρις δεν το επιβεβαίωσε και αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της. «Στην πραγματικότητα, δεν έχω κάνει δηλώσεις ακόμα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς όλο αυτό επηρεάζει την επαγγελματική μου ζωή», έγραψε και στη συνέχεια δεν δίστασε να κάνει πλάκα, λέγοντας:

«Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!».

AP 02112106335

Ο Μάικλ Τζάκσον κρατάει την -μόλις λίγων μηνών τότε- Πάρις πάνω από ένα μπαλκόνι, σε μια σκηνή που προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. (AP Photo/Jockel Finck)

Τα tweets, έγιναν στον απόηχο της προβολής του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε βάρος του εκλιπόντος καλλιτέχνη. Το «Leaving Neverland», όπου δύο άνδρες που καταγγέλλουν πως ο Τζάκσον τους είχε προσεγγίσει φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών στις αρχές του 1990, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τρόμου και δυσπιστίας, μετά την προβολή του, σε δύο μέρη, από το αμερικανικό δίκτυο HBO την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πριν από λίγο καιρό η Πάρις Τζάκσον είχε αποφασίσει να μπει μόνη της σε κλινική αποκατάστασης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». H 22χρονη καλλονή πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να κερδίσει ξανά την ψυχική της ηρεμία, κάτι που είχε χάσει λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς της. Η Πάρις είχε και στο παρελθόν περιπέτειες με τους εθισμους αλλά και την κατάθλιψη.

«Θέλει να πάρει λίγο χρόνο, ώστε να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της και να βάλει ως πρωταρχικό στόχο τη πνευματική και συναισθηματική της υγεία», διέρρευσαν στα ΜΜΕ οι κοντινοί της άνθρωποι, σύμφωνα με το ET. Η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κατάθλιψη και το άγχος και πως δεν μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Κάτι που την οδήγησε κατά καιρούς και σε καταχρήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ