ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λουκ Πέρι: Το τελευταίο αντίο - Στο αγαπημένο του μέρος η κηδεία του ηθοποιού

Λουκ Πέρι: Το τελευταίο αντίο - Στο αγαπημένο του μέρος η κηδεία του ηθοποιού
AP photo/Leslie Hassler

Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αναπαύεται πλέον στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός πέθανε στις 4 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μπούρμπανκ της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, ως αιτία του θανάτου αυτού αναφέρεται το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η σορός του ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Ντίκσον του Τενεσί, όπου και έγινε η κηδεία του τη Δευτέρα. Ο Λουκ Πέρι λάτρευε το συγκεκριμένο μέρος και ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα αγοράσει ένα αγρόκτημα στην περιοχή, τη δεκαετία του ‘90.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Ντίλαν ΜακΚέι στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘90 «Beverly Hills, 90210» αλλά και από την πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «Riverdale» στο ρόλο του Φρεντ Άντριους.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, με δήλωση που ανέφερε: «Περιβαλλόταν από τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, την αρραβωνιαστικιά του Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, την μητέρα του Άν Μπένετ, τον πατριό του Στιβ Μπένετ, τον αδερφό του Τομ Πέρι, την αδερφή του Έιμι Κόντερ και άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους. Η οικογένεια εκτιμά την υποστήριξη και τις προσευχές όλων προς τον Λουκ από όλο τον κόσμο και με σεβασμό ζητούν την ιδιωτικότητα σε αυτή την δύσκολη στιγμή του πένθους». Γι αυτό το λόγο, η κηδεία του ηθοποιού έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, με παρόντες μόνο τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ