ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν τους σκότωσε»: Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στην υπεράσπιση του Μάικλ Τζάκσον

«Δεν τους σκότωσε»: Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στην υπεράσπιση του Μάικλ Τζάκσον
AP Photo/Mark Avery

H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, κληθείσα να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον για κακοποίηση ανηλίκων, τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον τραγουδιστή όταν ήταν μικροί και ότι και να τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

«Μπορεί να λέτε ότι "κακοποιήθηκαν", αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που ήταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Times of London, η 76χρονη τραγουδίστρια σημείωσε πως πιστεύει αυτά που καταγγέλλουν οι δύο άντρες στο ντοκιμαντέρ, αλλά τόνισε πως νιώθει άσχημα για αυτούς και για τον Τζάκσον, όμως.

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά», είπε για τους δύο άντρες που καταγγέλλουν τον Τζάκσον. «Νιώθω άσχημα για αυτόν (σ.σ. τον Τζάκσον). Κατηγορώ τους γονείς που επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμηθούν μαζί του».

Οι σεξουαλικές ανάγκες του Τζάκσον ήταν «καθαρά δικές του», είπε ακόμη. «Οι σεξουαλικές του ανάγκες ήταν καθαρά δικές μου και προέρχονταν από την οποία παιδική ηλικία είχε ή το οποίο DNA του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ