ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει: Με ζόμπι, Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και Ίγκι Ποπ

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει: Με ζόμπι, Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και Ίγκι Ποπ
AP Photo/Lionel Cironneau

Πώς μπορείς να φτιάξεις μια πολύ αστεία ταινία με ζόμπι και να μαζέψεις σε αυτήν τον Μπιλ Μάρεϊ, την Τίλντα Σουίντον, τον Τομ Γουέιτς, τη Σελίνα Γκόμεζ και τον Ίγκι Ποπ; Μπορείς, αν είσαι ο Τζιμ Τζάρμους.

 

Κανείς δεν ξέρει ακόμα την πλοκή της ταινίας και μόλις ελάχιστες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα, ξέρουμε όμως ότι το νέο φιλμ του Τζιμ Τζάρμους είναι μια κωμωδία με ζόμπι, έχει τίτλο «The Dead Don’t Die» και σε αυτήν πρωταγωνιστεί ένα all star cast, στο οποίο περιλαμβάνονται ο Ίγκι Ποπ, ο Τομ Γούειτς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον, η Σελίνα Γκόμεζ, η Κλοέ Σεβινί, ο Ντάνι Γκλόβερ και διάφοροι άλλοι.

Την ταινία, η οποία όπως ανακοινώθηκε από την Focus Features, θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου, ενώ τη σκηνοθέτησε ο Τζιμ Τζάρμους σε δικό του σενάριο. Όσον αφορά στην πλοκή οι πληροφορίες παραμένουν προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο σε συνέντευξή της στο Collider η Κλοέ Σεβινί αποκάλυψε ότι η ταινία επικεντρώνεται γύρω από μια περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλεί τη μαζική εμφάνιση ζόμπι και ότι κλίνει περισσότερο προς την κωμωδία και όχι το δράμα.

4E5016B600000578 0 image m 40 1531756169558 copy

Ο Τζιμ Τζάρμους συνεργάζεται και πάλι με τον Ίγκι Ποπ, με τον οποίο δούλεψαν μαζί για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ «Gimme Danger» και θέμα τους Stooges. Η αρχική ιδέα ανήκε στον Ιγκι Ποπ, όπως εξήγησε στην κοινή του εμφάνιση με τον Τζάρμους στο Φεστιβάλ Κανών του 2016, όπου η ταινία είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της. «Πίστευα ότι άξιζε στην μπάντα η ιστορία της να γίνει ταινία, από έναν άνθρωπο που πραγματικά κάνει ταινίες», είχε πει ο τραγουδιστής και δικαιώθηκε. Η συνεργασία αυτή οδήγησε σε μια φιλία που αντέχει στο χρόνο, με αποτέλεσμα τη νέα τους κινηματογραφική συνεύρεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ