ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Νίκολας Κέιτζ πήγε να βγάλει άδεια γάμου «τύφλα» και έγινε χαμός με τη σύντροφό του!

Ο Νίκολας Κέιτζ πήγε να βγάλει άδεια γάμου «τύφλα» και έγινε χαμός με τη σύντροφό του!

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, έχει τραβήξει αρκετές φορές στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, η οποία συνήθως είναι αποτέλεσμα καταχρήσεων.

Αυτήν τη φορά ο 55χρονος εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε μεθυσμένος στο δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ του Λας Βέγκας, για να υποβάλει αίτηση έκδοσης άδειας γάμου, ώστε να παντρευτεί την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ συνοδευόμενος από την 34χρονη Έρικα Κόικε, πήγε στο δικαστήριο γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο κατέληξε να τσακώνεται δημόσια με τη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ έλεγε στους περαστικούς ότι η μνηστή του θέλει «να του φάει τα λεφτά». αλλά και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών».

Κάποια στιγμή, υψώνοντας τη φωνή του, ο 55χρονος δήλωσε «δεν πρόκειται να το κάνω», εννοώντας μάλλον ότι δεν θα προχωρούσε τελικά με την έκδοση της άδειας γάμου.

Ο ηθοποιός αν και έχει παντρευτεί πάντως ήδη τρεις φορές, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας «όλη η διαδικασία φαινόταν τελείως έξω από αυτόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ