ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει ως υπερηρωίδα της Marvel

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει ως υπερηρωίδα της Marvel
Richard Shotwell/Invision/AP

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προγραμματισμένη ταινία «The Eternals», η οποία θα μάς συστήσει την επόμενη γενιά υπερηρώων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του κορύφωση στο «Avengers: Endgame», αυτό όμως κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι πλησιάζει στο τέλος του. Αντιθέτως, ο Κέβιν Φιγκ, ο άνθρωπος πίσω από το επιτυχημένο franchise υπερηρωικών ταινιών, δηλώνει πως το μέλλον της σειράς δεν επιφυλάσσει μόνο την επανεμφάνιση των διάσημων χαρακτήρων που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις έως τώρα ταινίες, αλλά και ταινίες που θα μάς συστήσουν νέους ήρωες.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινείται το «The Eternals», που θα σκηνοθετήσει η Κλόι Ζάο («The Rider») και το οποίο έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι υπερήρωα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βασισμένο στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι, το «The Eternals» ακολουθεί τις περιπέτειες των παντοδύναμων και σχεδόν αθάνατων όντων γνωστών ως Eternals, και των αιώνιων αντιπάλων τους, τους Deviants. Σύμφωνα με τον Φιγκ, η ταινία θα ακολουθεί τα πρότυπα του «Guardians of the Galaxy», στον τρόπο που θα συστήνει από το μηδέν μια νέα ομάδα ηρώων, αντί να τους εισάγει σταδιακά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως έκανε με τους «Avengers».

Η Marvel βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου η ηθοποιός να αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, ούτε έχει γίνει γνωστό για ποιον ρόλο την προορίζει. Ακόμα κι αν -όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα- η Marvel δεν έχει ανάγκη πλέον από διασημότητες για να εξασφαλίσει την εισπρακτική επιτυχία, η παρουσία ενός σταρ του βεληνεκούς της Τζολί μόνο καλό μπορεί να κάνει στο franchise, ειδικά όταν ετοιμάζεται για το επόμενο, συγκριτικά πιο ριψοκίνδυνο βήμα του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ