ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Ιρλανδός πρωθυπουργός έστειλε ραβασάκι στην Κάιλι Μινόγκ: Tης ζήτησε να συναντηθούν

O Ιρλανδός πρωθυπουργός έστειλε ραβασάκι στην Κάιλι Μινόγκ: Tης ζήτησε να συναντηθούν
Grant Pollard/Invision/AP

Ένα χειρόγραφο σημείωμα και μάλιστα σε επίσημο επιστολόχαρτο από πρωθυπουργό ο οποίος δηλώνει «φανατικός θαυμαστής» δεν είναι καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και για μία σταρ όπως η Κάιλι Μινόγκ. Ο Λίο Βαράντκαρπρωθυπουργός της Ιρλανδίας, όχι μόνο έστειλε το «ραβασάκι» στην Αυστραλιανή σταρ, αλλά συμπεριέλαβε και πρόταση συνάντησης λίγο πριν τη συναυλία της στο Δουβλίνο τον περασμένο Οκτώβριο. 

«Αγαπητή Κάιλι, ήθελα απλά να σου αφήσω ένα μικρό σημείωμα πριν από τη συναυλία στο Δουβλίνο, για την οποία πραγματικά ανυπομονώ. Είμαι φανατικός θαυμαστής! Από ό,τι καταλαβαίνω θα καταλύσεις στο ξενοδοχείο Merrion, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου στα κυβερνητικά κτίρια. Εάν συμφωνείς, θα ήθελα πολύ να σε καλωσορίσω στην Ιρλανδία προσωπικά» γράφει στο σημείωμα ο Βαράντκαρ.

Η τύχη ωστόσο, δεν χαμογέλασε στον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, καθώς η Κάιλι Μινόγκ αναγκάστηκε να ακυρώσει την εν λόγω συναυλία λόγω λοίμωξης στον λάρυγγα.

AP 19081524235060

(AP Photo/Olivier Matthys)

Η τραγουδίστρια επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη και τελικά, η συνάντηση τους έγινε λίγο πριν τη νέα συναυλία της στο Δουβλίνο, το Δεκέμβριο. Δύο φορές απορρίφθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο το αίτημα του ιστότοπου Extra.ie για δημοσιοποίηση του εγγράφου, το οποίο χαρακτήρισε «προσωπικού χαρακτήρα», σημειώνοντας ότι «δεν σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν τα καθήκοντα του Λίο Βαράντκαρ ως επικεφαλής της κυβέρνησης».

D3Bj1OhX0AA2qUe

(Twitter)

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι gay, είχε απασχολήσει τον διεθνή Τύπο τον Μάρτιο για τη συνάντηση που είχε ο σύντροφος του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με θέμα την ομοφοβία και τις διακρίσεις κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ