ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκολας Κέιτζ: «Δεν ήξερα τι έκανα όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ήμασταν και οι δύο τύφλα»

Νίκολας Κέιτζ: «Δεν ήξερα τι έκανα όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ήμασταν και οι δύο τύφλα»
Danny Moloshok/Invision/AP

Ο 55χρονος Νίκολας Κέιτζ έγινε πρωτοσέλιδο πριν από λίγες μέρες, ζητώντας διαζύγιο μόλις τέσσερις μέρες μετά το γάμο του με την Έρικα Κόικε. Τώρα, εξηγεί ότι ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι και δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε όταν η Έρικα του ζήτησε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Στα δικαστικά έγγραφα ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν πιει σε τέτοιο σημείο που δεν θα ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε ένα γάμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δικηγόροι του Κέιτζ δήλωσαν ότι «και οι δύο είχαν πιει πολύ και δεν ήξερε κανένας από τους δύο τι ακριβώς πήγαινε να κάνει και ποια θα είναι η συνέπεια των πράξεών τους».

Το δικαστικό έγγραφο αναφέρει επίσης πως η Κόικε δεν αποκάλυψε στον Κέιτζ την πλήρη φύση και έκταση της σχέσης της με ένα άλλο πρόσωπο ούτε τον ενημέρωσε σχετικά με το «βεβαρυμένο» παρελθόν της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Λίγες ώρες μετά το γάμο του, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη στο Λας Βέγκας να ζητωκραυγάζει και να περνάει καλά.

Νέες φωτογραφίες όμως, που βγήκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τον Κέιτζ και την Κόικε να τσακώνονται. Η κάμερα δείχνει την Κόικε να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί ενώ ο Κέιτζ τής τραβάει την τσάντα. Και οι δύο φαίνονται αναστατωμένοι.

Ο Νίκολας Κέιτζ κατέθεσε αίτηση να ακυρωθεί ο γάμος του μόλις τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε την Κόικε, με την οποία έχει σχέση τον τελευταίο χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ