ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε μονάδα ψυχικής υγείας εισήχθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σε μονάδα ψυχικής υγείας εισήχθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Facebook/Britney Spears

Δύσκολες στιγμές περνάει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την περιπέτεια υγείας του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την απόφασή της να εισαχθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας με την κοινοποίηση φωτογραφίας στο Instagram, στην οποία αναγράφεται η φράση «Αγάπησε το να φροντίζεις τον εαυτό σου, το μυαλό σου, το σώμα σου και το πνεύμα σου».

Σύμφωνα με το Time, εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας οικειοθελώς.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας στο λογαριασμό της η Σπίαρς έγραψε πως όλοι έχουν ανάγκη από «λίγο χρόνο για τον εαυτό τους».

Το περιοδικό People επικαλείται μία ανώνυμη πηγή, η οποία ανησυχεί ότι η τρομακτική περιπέτεια υγείας του πατέρας της καθώς και η μετέπειτα φροντίδα που χρειαζόταν, «λύγισαν» την Μπρίτνεϊ.

https://www.instagram.com/p/BvziBzUgQoz

«Η αρρώστια του πατέρα της, την επηρέασε πολύ. Παραλίγο να πεθάνει και μάλιστα μερικές εβδομάδες νωρίτερα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι καλά στην υγεία του και η οικογένεια Σπίαρς βρίσκεται κοντά του. Δεν υπάρχει κάποια δραματική εξέλιξη στην υγεία της Μπρίτνεϊ, απλά συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της».

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο, η καλλιτέχνιδα είχε ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια είχε επίσης νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ