ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Παρέλυσε» η Μισέλ Ουίλιαμς όταν έμαθε ότι πήρε $1000 και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ 1,5 εκατ. στο ίδιο φιλμ

«Παρέλυσε» η Μισέλ Ουίλιαμς όταν έμαθε ότι πήρε $1000 και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ 1,5 εκατ. στο ίδιο φιλμ
IMDb

Η Μισέλ Ουίλιαμς μίλησε για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ, όταν έγινε γνωστό τόσο στην ίδια όσο και στο κοινό, πως για τα συμπληρωματικά γυρίσματα της ταινίας «Όλα τα λεφτά του κόσμου» ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έλαβε 1,5 εκατομμύριο, ενώ εκείνη μόλις… 1.000 δολάρια!

Μιλώντας με μέλη της Ομάδας Δημοκρατικών Γυναικών για την Ημέρα Ίσης Αμοιβής, η ηθοποιός δήλωσε πως «ένιωσε να παραλύει από συναισθήματα ματαιότητας» όταν πληροφορήθηκε για την αστρονομική μισθολογική διαφορά.

Τα νέα για τη διαφορά είχαν γίνει γνωστά στο τέλος του 2017.

«Κανείς δεν νοιαζόταν. Αυτό δεν ήταν έκπληξη για μένα, απλώς με έκανε να πιστεύω ακόμη περισσότερο πως οι γυναίκες θα εργάζονται πάντα εξίσου σκληρά για λιγότερα χρήματα, ενώ θα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη στο σπίτι» είπε η Γουίλιαμς, πτοσθέτοντας:

«Δουλεύω στο χώρο της ηθοποιίας από την ηλικία των 12. Η βιομηχανία με αναγνωρίζει και με κατατάσσει στα υψηλότερα επίπεδα και παρόλα αυτά, αυτό δεν μεταφράζεται σε ίση αποζημίωση».

Για την ταινία «Όλα τα λεφτά του κόσμου» ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι στον απόηχο του σκανδάλου, κατά το οποίο κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση εις βάρος νεαρών εφήβων αγοριών.

Έτσι, γυρίστηκαν εκ νέου οι σκηνές όπου εμφανιζόταν ο Σπέισι, με τον Κρίστοφερ Πάλμερ να αναλαμβάνει το ρόλο του.

Τέλος, στην ομιλία της η Ουίλιαμς διευκρίνισε ότι «στη δουλειά που ολοκλήρωσα πριν από δύο εβδομάδες, οφείλω να σας πω, ότι πληρώθηκα εξίσου με το συμπρωταγωνιστή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ