ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Θα μπορούσε να είχε πεθάνει»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Μικ Τζάγκερ

«Θα μπορούσε να είχε πεθάνει»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Μικ Τζάγκερ
Mark Allan/Invision/AP

Ο αδερφός του Μικ Τζάγκερ, Κρις, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής των Rolling Stones θα είχε πεθάνει αν σε έναν έλεγχο ρουτίνας οι γιατροί δεν είχαν ανακαλύψει ότι έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Το πρόβλημα με την καρδιά εμφανίστηκε όταν ο 75χρονος πήγε στο γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο. Έτσι ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

Ο Κρις Τζάγκερ, συνέδεσε αυτό που συνέβη στον αδερφό του με το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ. Είπε: «Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από την βόλτα με τον σκύλο και η σύζυγος του τον βρήκε όταν είχε καταρρεύσει στον καναπέ».

«Είχε την ίδια πάθηση στην βαλβίδα με τον Μικ. Μετά τα 70 πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όταν φτάνουμε σε μία ορισμένη ηλικία πρέπει να κάνουμε όλα τα τσεκ-απ που προτείνουν οι γιατροί», συνέχισε ο Κρις.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης», έγραψε στο Twitter ο 75χρονος ροκ σταρ ο οποίος χειρουργήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ