ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζουντ Λο: Οι πρώτες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα του «New Pope» ρίχνουν το Ίντερνετ

Τζουντ Λο: Οι πρώτες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα του «New Pope» ρίχνουν το Ίντερνετ
Vianney Le Caer/Invision/AP

Δύο σχεδόν χρόνια μετά από την ανακοίνωση του ΗΒΟ (το κανάλι παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «The Young Pope» του Πάολο Σορεντίνο) για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, πάλι από τον Ιταλό σκηνοθέτη, με τον τίτλο «The New Pope», τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Στον αινιγματικό νέο κύκλο, ο οποίος (σύμφωνα με τον Σορεντίνο που συνυπογράφει και πάλι το σενάριο μαζί με τον Ουμπέρτο Κανταρέλο) δεν πρόκειται ακριβώς για συνέχεια του «Young Pope», αλλά για μια άλλη προσέγγιση σε αυτό τον μικρόκοσμο, ο νέος Πάπας είναι ο Τζον Μάλκοβιτς.

Τον Μάλκοβιτς δεν τον έχουμε δει ακόμα σε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Αντιθέτως, χθες έριξαν κυριολεκτικά το Ίντερνετ, παπαρατσικές φωτογραφίες του Τζουντ Λο (κανείς δεν ξέρει αν ερμηνεύει τον ήρωα του από το «The Young Pope» ή κάτι εντελώς άλλο) από ένα γύρισμα στην παραλία της Βενετίας που τον θέλει να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των… πιστών.

Ο 46χρονος πρωταγωνιστής περιβάλλεται από πολλές γυναίκες, που επίσης φορούν μόνο μαγιό και του πετούν μπάλες του βόλεϊ.

Κανείς δεν ξέρει το έχει στο μυαλό του ο Σορεντίνο, όμως όλοι (και κυρίως όλες) που είδαν τις φωτογραφίες, δύσκολο να βγάλουν από το μυαλό τους το Τζουν Λο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ