ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι που φούντωσε τις φήμες: Μήπως έχει γεννηθεί ήδη το μωρό;

Η ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι που φούντωσε τις φήμες: Μήπως έχει γεννηθεί ήδη το μωρό;
AP Photo/Alastair Grant

Απογοητεύοντας τους χιλιάδες θαυμαστές τους, αλλά και κάνοντας τις φήμες να φουντώνουν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, δηλαδή η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, ανακοίνωσαν ότι θα κρατήσουν κρυφή τη γέννηση του μωρού τους

Την Πέμπτη το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση που αναφέρει ότι: «Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου από το Ηνωμένο Βασίλειο και όλο τον κόσμο για τον ερχομό του μωρού τους. Ωστόσο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν πάρει την προσωπική απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά όλα όσα αφορούν τη γέννηση του παιδιού τους, γιορτάσουν ιδιωτικά ως οικογένεια. Οι δυο τους ανυπομονούν να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα με όλο τον κόσμο, αφού πάρουν τον χρόνο που θέλουν για να το γιορτάσουν ιδιωτικά ως οικογένεια».

Φυσικά, επιβεβαιώνεται ότι δεν θα δούμε φωτογραφίες όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, όταν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειες ποζάρουν με τα νεογέννητα στην αγκαλιά λίγες ώρες μετά τη γέννα.

Η άφιξη του βασιλικού μωρού αναμένεται μέχρι τα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι το φύλο του μωρού τους, αλλά οι φαν των royals πιστεύουν ότι θα κάνουν κορίτσι. Όλα αυτά, όμως, σημαίνουν ότι το μωρό μπορεί να έχει ήδη γεννηθεί και να μην το ξέρει κανείς... Και όπως είναι φυσικό, οι φήμες περί fake εγκυμοσύνης ήδη οργιάζουν για ακόμα μια φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ