ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόουζ Χάνμπερι: «Party animal» μαρκησία και κρυφή ερωμένη του Ουίλιαμ;

Ρόουζ Χάνμπερι: «Party animal» μαρκησία και κρυφή ερωμένη του Ουίλιαμ;
YouTube

Μια παλιά φίλη της Κέιτ Μίντλετον και πρώην μοντέλο φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στη δούκισσα του Κέμπριτζ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Η 35χρονη Ρόουζ Χάνμπερι πριν παντρευτεί τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ, υπήρξε μια εκρηκτική παρουσία και ένα «party animal», όπως την αποκαλούν, όσοι την γνωρίζουν από παλιά.

Μεταξύ άλλων είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm, την εταιρεία που έκανε διάσημη την Κέιτ Μος, όταν πήγε στο Λονδίνο με την αδερφή της Μαρίνα. Οι δύο αδερφές μάλιστα είχαν ποζάρει με μαγιό δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, το 2005.

blair

Η οικογένεια της Ρόουζ Χάνμπερι ήταν κοντά στους γαλαζοαίματους. Η γιαγιά της, Λαίδη Ελίζαμπεθ Λόνγκμαν, ήταν παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και παράνυμφος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την καλλονή να ήταν μια από τις υποψήφιες... νύφες για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όμως ο κλήρος έτυχε στον μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ ο οποίος τη γνώρισε και την παντρεύτηκε το 2009. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Χάνμπερι ήταν μια από τις πολύ καλές φίλες της Μίντλεντον, όμως πληροφορίες θέλουν τις δυο τους να έχουν απομακρυνθεί μετά το σκάνδαλο για τη φερόμενη σχέση της με τον Ουίλιαμ, την περίοδο που η δούκισσα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Πηγή που επιθυμεί να μην αποκαλύψει το όνομά της, δήλωσε στο περιοδικό In Touch ότι όταν η δούκισσα έμαθε για τις φήμες «αντιμετώπισε άμεσα» το σύζυγό της, ο οποίος «απλά γέλασε και της είπε πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Παρά την άρνησή του, η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε από τον Ουίλιαμ να κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια της Ρόουζ.

«Η Κέιτ βλέπει πλέον τη φιλία τους εντελώς διαφορετικά» αναφέρει η ίδια πηγή.

Οι παραπάνω φήμες διέρρευσαν και προκάλεσαν «πανικό» τον Μάρτιο, με την Sun να γράφει μάλιστα πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο στο κτήμα τους στο Νόρφολκ. Ανώνυμη πηγή δήλωσε επίσης στην εφημερίδα πως: «Είναι γνωστό ότι Κέιτ και Ρόουζ ήταν πολύ φίλες. Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον».

Οι δικηγόροι του Παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά με το δημοσίευμα και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα κινηθούν νομικά εις βάρος του περιοδικού. Κάτι που, όπως είναι φυσικό, ενισχύει την πεποίθηση ότι οι φήμες είναι κάτι παραπάνω από... φήμες:

«Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το Παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα» έγραψε ο βρετανικός Τύπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ