ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι και Μέγκαν: Οι καταπληκτικές φωτογραφίες τους για την Ημέρα της Γης

Χάρι και Μέγκαν: Οι καταπληκτικές φωτογραφίες τους για την Ημέρα της Γης
Instagram

Η αγάπη του πρίγκιπα Χάρι για τη φύση είναι γνωστή. Το ίδιο και το ταλέντο του στη φωτογραφία. Συνδυάζοντας τα δύο, ο Δούκας του Σάσεξ έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον κοινό λογαριασμό που έχει με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram, για την Ημέρα της Γης. Και όλοι, κάτω από την ανάρτηση, τους ρωτούσαν πότε... θα γεννηθεί το μωρό.  

Το δικό τους μήνυμα για την Ημέρα της Γης έστειλαν χθές ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, κοινοποιώντας στους 4,9 εκατομμύρια follower τους στο Instagram μια συλλογή πραγματικά υπέροχων φωτογραφιών, τις οποίες έχει τραβήξει κατά καιρούς ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, που απεικονίζουν τις «στενές επαφές» του Χάρι με λιοντάρια, ρινόκερους και φάλαινες, το ζευγάρι ανέφερε ότι η χθεσινή μέρα ήταν «μια ευκαιρία να μάθουμε για τον πλανήτη μας, το σπίτι μας, να τιμήσουμε την ομορφιά του και να συνεχίσουμε να τον προστατεύουμε».

Η πρώτη εικόνα της συλλογής δείχνει το αγαπημένο ζευγάρι να περπατάει σε μια δασώδη περιοχή στην Ροτορούα της Νέας Ζηλανδίας, με τον Χάρι να κρατάει το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ. Μετακινώντας όμως το βέλος στην ανάρτηση, μπορεί κανείς να δει τις επόμενες οκτώ φωτογραφίες, που έχει τραβήξει ο ίδιος ο Δούκας του Σάσεξ στα εκατοντάδες ταξίδια του.

https://www.instagram.com/p/Bwj2roEBbwL

Ένας ρινόκερος από την Αφρική, το μάτι ενός λιονταριού, ένα κοπάδι φαλαινών και ένας ελέφαντες είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της συλλογής του ταλαντούχου Χάρι, που θα μπορούσε άνετα να εργαστεί ως φωτογράφος άγριας ζωής. Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι ότι ελάχιστοι από τους σχολιάζοντες ασχολήθηκαν με το θέμα που ήθελε να προβάλει το ζευγάρι και κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια που τους ρωτούσαν πότε θα γεννηθεί το μωρό που περιμένουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ