ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπιγιονσέ: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Μπιγιονσέ: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της
Matt Sayles/Invision/AP

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, με τίτλο Homecoming, η Μπιγιονσέ μιλά για την οικογένειά της, την πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη της και μοιράζεται υλικό, που κανείς δεν έχει δει έως τώρα, από τη ζωή της με τα δίδυμα.

Η Μπιγιονσέ για πρώτη φορά μοιράζεται λεπτομέρειες από την εγκυμοσύνη της στα δίδυμα και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Το σώμα μου άντεξε πολλά περισσότερα απ' όσο πίστευα. Ήμουν 99 κιλά όταν γέννησα», αποκαλύπτει. «Είχα μια πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πίεση. Αντιμετώπισα προεκλαμψία και τοξιναιμία. Και στη μήτρα η καρδούλα τους ενός μωρού μου σταμάτησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τοκετού γι' αυτό το λόγο έπρεπε να κάνω επείγουσα καισαρική τομή», λέει ανάμεσα σε άλλα.

Η σταρ αποκάλυψε ότι είχε να αντιμετωπίσει την τοξιναιμία, μια επιπλοκή που εμφανίζεται αποκλειστικά στην εγκυμοσύνη και πλήττει περίπου 5 στις 100 έγκυες γυναίκες. Οι πιο ελαφριές μορφές τοξιναιμίας εξαφανίζονται μετά τον τοκετό και δεν αφήνουν συνέπειες: αντίθετα, οι πιο σοβαρές προδιαθέτουν για μια σειρά από ασθένειες των νεφρών οι οποίες μπορεί και να εμφανιστούν μετά από πολλά χρόνια.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και πώς επανήλθε

«Έκοψα το ψωμί, τη ζάχαρη, τα ψάρια...», είπε η τραγουδίστρια και θα πρέπει να παρακολουθήσουμε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς εννοεί:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ