ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

BOND 25: Με ποιους, πότε και που θα γυριστεί η νέα ταινία του 007

BOND 25: Με ποιους, πότε και που θα γυριστεί η νέα ταινία του 007
IMDB

Η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το «Bond 25», είναι ήδη καθ' οδόν και οι παραγωγοί της αποφάσισαν να κάνουν κάποιες -λίγες- αποκαλύψεις. Η ταινία, η πρώτη που θα γίνει στο στούντιο της Universal, προγραμματίζεται για έξοδο στoυς κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2020. Με Ντάνιελ Κρεγκ, φυσικά. Και Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του κακού...

Μετά την ανακοίνωση ότι σκηνοθέτης του νέου Μποντ θα είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα και την επιβεβαίωση ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ κρατά, για μια τελευταία φορά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η παραγωγή βρήκε τελικά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, καλούς, κακούς και όμορφες.

Το location του live, στο οποίο έγιναν κάποιες αποκαλύψεις, ήταν η Τζαμάικα και, συγκεκριμένα, το Goldeneye, η βίλα του Ίαν Φλέμινγκ όπου και έγραψε όλα του τα βιβλία για τον Πράκτορα 007. Εκεί θα ξεκινά και η νέα ταινία: ο Τζέιμς Μποντ θα βρίσκεται, αρχικά, εκτός καθήκοντος και θα κάνει διακοπές σ' ένα σπιτάκι που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία και το οποίο είδαμε, ως πρώτο σετ του φιλμ.

FV Arial View d9bdb7f0 effb 4ccc a622 39eabb075ff3

Οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον και ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα είπαν τα αναμενόμενα, ότι ελπίζουν η επόμενη ταινία να συμβάλλει στην παράδοση των προηγούμενων αλλά δεν αποκάλυψαν τον τίτλο της. Προς το παρόν... Bond25. Υπάρχουν, όμως, τα βασικά στοιχεία για την υπόθεση: O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ένας παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ό,τι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, στη Νορβηγία όπου χρειάστηκε να προλάβουν τον κρύο καιρό και θα συνεχίσουν στο Λονδίνο και στη νέα πόλη των περιπετειών του 007, το χωριουδάκι Ματέρα στην Ιταλία, το οποίο είναι εξαιρετικά γραφικό και αρκετά ανηφορικό για να ευνοήσει σκηνές δράσης.

bari visiting matera in italy for holidays sassi and cinema 1920x1080

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει ο Τζέιμς Μποντ και γι' αυτή την ταινία. Διαβάζει ακόμα, κάθε τόσο, τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ για να εμπνέεται και το αγαπημένο του Bond gadget είναι η κλασική Aston Martin DB5 την οποία, όπως είπε, «αν είχε αρκετά λεφτά θα αγόραζε».

Aston Martin DB5 Skyfall

Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στο Bond25 είναι οι Ρέιφ Φάινς, Λεά Σεντού, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Ρόρι Κινίαρ και Τζέφρι Ράιτ. Τα «νέα πρόσωπα» θα είναι οι Ντάλι Μπενσάλα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Άρμας, Ντέιβιντ Ντένζικ και Λασάνα Λιντς. Τέλος, και αυτό θα είναι μάλλον το μεγάο ατού της ταινίας, ο Ράμι Μάλεκ πράγματι θα είναι ο κακός της ιστορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ