ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον φλερτάρει με την πολιτική

Η Σκάρλετ Γιόχανσον φλερτάρει με την πολιτική
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιοχάνσον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική. Η προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στά σχέδιά της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία «Avengers: Endgame».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη», δήλωσε η Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Καθώς οι ταινίες της σειράς «Avengers» ολοκληρώθηκαν η ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα η τελευταία ταινία να είναι «μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους». «Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές», είπε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί πολύ, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων και εισπράξεων στην ιστορία του κινηματογράφου.

«Εφοδιαστείτε με φυστίκια», συνέστησε η ηθοποιός σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο. «Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες», συμπλήρωσε. «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του Infinity War. Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ