ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Τζουντ Λο παντρεύτηκε – Το μίνι της νύφης έκλεψε την παράσταση

O Τζουντ Λο παντρεύτηκε – Το μίνι της νύφης έκλεψε την παράσταση
Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Tζουντ Λο δεν είναι πλέον εργένης. Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του, Φιλίππα Κοάν, στο Λονδίνο το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Η εφημερίδα «The Sun», γράφει ότι οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της τελετής έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι.

Ο 45χρονος Λο και η 32χρονη Φιλίππα, η οποία είναι διδάκτωρ ψυχολογίας, βγαίνουν μαζί αρκετά χρόνια και τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Για την ημέρα και την περίσταση, η νύφη επέλεξε ένα σούπερ μίνι λευκό φόρεμα και ένα εντυπωσιακό καπέλο με βέλο, κλέβοντας την παράσταση.

Ο Τζουντ Λο υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την επίσης ηθοποιό Σάντι Φροστ. Παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν το 2003, αφού έκαναν τρία παιδιά, μια κόρη και ένα γιο. Λίγο αργότερα ο ηθοποιός ξεκίνησε τη μακροχρόνια σχέση του με τη Σιένα Μίλερ και οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2004, χωρίς να παντρευτούν ποτέ. Το 2005 ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με τη νταντά των παιδιών του και ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε.

Το 2009, ο Λο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, μετά από ένα σύντομo ειδύλλιο με την Αμερικανίδα Σαμάνθα Μπερκ. Το πέμπτο του παιδί γεννήθηκε το 2015 και μητέρα του είναι η Κάθριν Χάρντινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ