ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπραντ Πιτ έκανε δώρο έπαυλη 79 εκατ. δολαρίων στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της;

Ο Μπραντ Πιτ έκανε δώρο έπαυλη 79 εκατ. δολαρίων στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της;
AP Photo/Chris Pizzello, File

Σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να έκανε δώρο στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, για τα γενέθλιά της, την έπαυλη στην οποία έμεναν στο Beverly Hills όταν ήταν ακόμα ζευγάρι.

Τώρα, που οι φήμες επανασύνδεσης των δύο «φούντωσαν» ο Πιτ «έσπασε» τη σιωπή του και διέψευσε κάθε δημοσίευμα που ανέφερε πως έδωσε 79 εκατ. δολάρια για το σπίτι, ώστε να το προσφέρει ως δώρο για τα 50α γενέθλια της Άνιστον.

Συγκεκριμένα, ομάδα εκπροσώπων του διαβεβαίωσε τη Sun πως δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφίες της έπαυλης:

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται η Mirror, επιμένουν πως η... φιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον «έχει προχωρήσει αρκετά» από τότε που ο Μπραντ Πιτ πήρε διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί.

«Ο Μπραντ και η Τζεν έχουν μείνει φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Όμως, ήταν άβολο και για τους δύο τους να βρίσκονται όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Αντζελίνα. Έτσι, επειδή ο κόσμος δεν τους έβλεπε μαζί, πίστευε ότι δεν ήταν φίλοι. Είναι» αναφέρει η ανώνυμη πηγή.

«Αυτός και οι Τζεν είναι φίλοι. Στηρίζει ο ένας τον άλλο και η σχέση τους έχει προχωρήσει αρκετά μετά το διαζύγιο του Μπραντ».

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν τον Ιανουάριο του 2005, μετά τη γνωριμία του πρώτου με την Αντζελίνα Τζολί για την ταινία «Mr and Mrs Smith».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ