ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ξενοδοχείο των... οργίων: Με ποιον διάσημο ηθοποιό έκανε σεξ η Σκάρλετ Γιόχανσον στο ασανσέρ

Το ξενοδοχείο των... οργίων: Με ποιον διάσημο ηθοποιό έκανε σεξ η Σκάρλετ Γιόχανσον στο ασανσέρ
Joel C Ryan/Invision/AP

Το ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες έχει μείνει στην ιστορία επειδή εκεί πέθανε ο κωμικός Τζον Μπελούσι από υπερβολική δόση μείγματος σκληρών ναρκωτικών.

Για ολόκληρες δεκαετίες, συνήθως το ξενοδοχείο περιγράφεται με το τρίπτυχο «celebrities, σεξ, ναρκωτικά». Όλα αυτά "σκιαγραφούνται" στο νέο βιβλίο του Shawn Levy, ο οποίος με τις αποκαλύψεις του έχει προκαλέσει κακό χαμό.

Στις σελίδες του αμφιλεγόμενου βιβλίου του περιγράφονται πολλές «πικάντικες» ιστορίες, αλλά αυτή που κάνει το γύρο του Διαδικτύου αφορά τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τις… προσωπικές της στιγμές με πασίγνωστο ηθοποιό.

Η Γιόχανσον, σύμφωνα πάντα με τον Levy, φαίνεται πως ήρθε πολύ κοντά με τον Μπενίσιο ντελ Τόρο και έκαναν σεξ μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου μετά τη βραδιά των Όσκαρ το 2004.

AP 18140000244878


Πηγή: Arthur Mola/Invision/AP

Την ίδια χρονιά στο ξενοδοχείο, ο γνωστός φωτογράφος Helmut Newton σκοτώθηκε σε τροχαίο τη στιγμή που έβγαινε από το πάρκινγκ, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Sun.

Στο βιβλίο υπενθυμίζονται αλλά και αποκαλύπτονται ιστορίες που αφορούν πολλούς ακόμη διάσημους πρωταγωνιστές. Το 2006 για παράδειγμα, ο ηθοποιός Χιθ Λέτζερ έκανε χρήση ναρκωτικών στο μπαλκόνι, προσφέροντας «θέαμα» σε όλους τους φιλοξενούμενους.

Επίσης, το 2007 απαγορεύτηκε η είσοδος στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ενώ πανικός είχε προκληθεί και με την Λίντσεϊ Λόχαν επειδή δεν είχε πληρώσει λογαριασμό ύψους 46.000 δολαρίων!

«Είναι το μέρος που μπορείς να γίνεις αυτό που πραγματικά θες» γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ