ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η δήλωση των δημιουργών της σειράς για τους White Walkers άναψε νέες φωτιές!

Game of Thrones: Η δήλωση των δημιουργών της σειράς για τους White Walkers άναψε νέες φωτιές!
IMDb

Μπορεί η σκηνή που η Άρια Σταρκ μαχαιρώνει τον Night King στο στήθος να έχει κάνει τους λάτρεις του «Game of Thrones» να πιστεύουν πως οι White Walkers τελείωσαν, οι δημιουργοί της σειράς όμως, φαίνεται πως έχουν άλλη γνώμη! 

Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις βρέθηκαν στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» και όταν ρωτήθηκαν εάν στα επόμενα τρία επεισόδια θα δούμε ξανά τους White Walkers έκαναν μία… σύντομη και ίσως αμήχανη, παύση.

Οι τηλεθεατές και το κοινό περίμεναν να ακούσουν την επιβεβαίωση πως οι White Walkers δεν θα εμφανιστούν ξανά, ωστόσο Μπένιοφ και Γουάις απάντησαν πως «Αυτό δεν θα το απαντήσουμε»!

Κι ενώ όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα «παιχνίδι» των δημιουργών, μερικοί άλλοι φέρνουν ξανά στην επιφάνεια τη θεωρία που θέλει τον Μπραν να είναι ο Night King.

Τo 3o επεισόδιο της σειράς Game of Thrones, με τίτλο «The Long Night» προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα και από τότε, η επική σκηνή με την Άρια Σταρκ που σκοτώνει τον Night King, έχει γίνει το απόλυτο trend όχι μόνο στην τηλεοπτική ιστορία, αλλά και στο διαδίκτυο.

giphy

Πηγή: Giphy

Ο τρόπος με τον οποίο η μικροκαμωμένη Άρια έδωσε τέλος στην τρομοκρατία από τον αρχηγό των νεκρών, προκάλεσε τον θαυμασμό στους φανς της σειράς, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι εκείνη θα ήταν που θα το έκανε.

Όλοι πίστευαν ότι θα ήταν ο Τζον Σνόου, αλλά η Άρια έκανε την έκπληξη, με μια «μαγική» κίνηση. Η μικρή πολεμίστρια, με τη χρήση ενός μόνο μαχαιριού, αλλά και την εκπληκτική τεχνική της, κατάφερε το ακατόρθωτο και έγινε η απόλυτη ηρωίδα της σειράς και όχι μόνο.

Βλαντιμίρ Φουρντίκ: Ο ηθοποιός πίσω από το Night King

Ο Night King, λοιπόν, η πιο σκοτεινή και μυστηριώδης φιγούρα της σειράς, παιζόταν από την έκτη σεζόν και μετά, από έναν 48χρονο στάντμαν και ηθοποιό, τον Βλαντιμίρ Φουρντίκ, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη του ρόλου από τον Ρίτσαρντ Μπρέικ. Ο Σλοβάκος ηθοποιός μοιάζει στο χαρακτήρα που υποδύεται μόνο στα μπλε μάτια.

Ο ίδιος ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες τόσο δικές του όσο και των συναδέλφων του από τη σειρά στο Instagram, αποκαλύπτοντας τον... άνθρωπο πίσω από τη μάσκα. Επίσης, ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια και βίντεο από τη σειρά. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τη μεταμόρφωσή του σε Night King.

https://www.instagram.com/p/BvevOm8gKgI

Ο ηθοποιός έπαιζε στη σειρά και πριν πάρει το συγκεκριμένο ρόλο, κάνοντας έναν White Walker, ο οποίος σκοτώθηκε από τον Τζον Σνόου. Οι παραγωγοί στη συνέχεια του ζήτησαν μετά να ενσαρκώσει τον απόλυτο κακό της σειράς και φυσικά δέχτηκε.

«Δεν ρώτησα ποτέ γιατί με επέλεξαν», είπε ο ίδιος.

«Ίσως τους άρεσε ο τρόπος που σκοτώθηκα στη σεζόν 5»… Ο ίδιος έχει και μια ερμηνεία για το χαρακτήρα που υποδύεται: «Δεν ήθελε ποτέ να είναι ο Night King», λέει.

https://www.instagram.com/p/Bv14S22A0SU

«Νομίζω ότι θέλει εκδίκηση. Όλοι σε αυτή τη σειρά έχουν δύο πλευρές, μια κακή και μια καλή. Ο Night King όμως έχει μόνο μια πλευρά: Την κακή», καταλήγει.

Ο Φουρντίκ έχει πάρει μέρος επίσης στις ταινίες «Thor: The Dark World» και στο «Skyfall», ως στάντμαν.

https://www.instagram.com/p/Bw4EwFNAxWl

ΔΗΜΟΦΙΛΗ