ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Ποια πρωταγωνίστρια απαγορεύεται να δει τη σειρά και γιατί!

Game of Thrones: Ποια πρωταγωνίστρια απαγορεύεται να δει τη σειρά και γιατί!

Ενώ οι φανατικοί του Game of Thrones περιμένουν το κάθε επεισόδιο της σειράς με μεγάλη ανυπομονησία, υπάρχει μία (εκ των... έσω) ηθοποιών η οποία δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά στην οποία παίζει!

Ο λόγος για την 15χρονη Bella Ramsay, η οποία αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί τη σειρά, γιατί πολύ απλά της το απαγορεύουν οι γονείς της!

Η Bella παίζει τον ρόλο της Lyanna Mormont, μία σκληρή αγωνίστρια και έναν χαρακτήρα που αποδείχθηκε εκ των βασικών στον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, αφού βρίσκει ηρωικό θάνατο, σκοτώνοντας τον γίγαντα της σειράς, στη μεγάλη μάχη με τους White Walkers.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην Daily Star, θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια ακόμα, προκειμένου να δει τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Bella Ramsey

«Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

Τουλάχιστον, όπως είπε, είδε την σκηνή στην οποία σκοτώθηκε: «Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και γενικά με έχουν αφήσει να δω λίγο από τον 7ο κύκλο».

Αναφορικά με αυτή τη σκηνή, η ίδια είπε: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά».

«Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό», κατέληξε η μικρή Bella.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ