ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μωρό Μέγκαν και Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του βασιλικού βρέφους

Μωρό Μέγκαν και Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του βασιλικού βρέφους
Dominic Lipinski/Pool via AP

Το όνομα Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ δόθηκε στο νέο βασιλικό μωρό, το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα, ενώ το όνομά του αναμενόταν με μεγάλη αγωνία στη Βρετανία. Τελικά το απόγευμα της Τετάρτης το πριγκιπικό ζεύγος έβαλε τέλος σε αυτήν, ανακοινώνοντάς το, μέσω Instagram, όπως και τα γεννητούρια!

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιό τους 'Αρτσι Χάρισον", ανακοίνωσαν λίγο αργότερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το πλήρες όνομα του παιδιού που γεννήθηκε τη Δευτέρα και νωρίτερα σήμερα το παρουσίασαν οι γονείς του στους Βρετανούς είναι "'Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ", σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

"Σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα το όγδοο δισέγγονό της στον Πύργο του Ουίνδσορ", ανακοίνωσε το ζευγάρι. "Ο δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της δούκισσας ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή".

https://www.instagram.com/p/BxNPb_9B0fn

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του εμφανίστηκαν νωρίτερα μπροστά στις κάμερες στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να συστήσουν στον κόσμο το παιδί τους, που είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είναι πολύ ήρεμος. Είναι ένα όνειρο», είπε η ευτυχής μητέρα, χαϊδεύοντας στοργικά το κεφάλι του παιδιού.

«Δεν ξέρω από ποιον το πήρε (σ.σ. την ηρεμία)», απάντησε ο Χάρι, χαμογελώντας.

«Είναι μαγικές», χαρακτήρισε η Μαρκλ τις πρώτες μέρες μετά την έλευση του μωρού και συνέχισε: «Είναι υπέροχα. Έχω τους καλύτερους άντρες στον κόσμο, είμαι πολύ χαρούμενη».

«Έχουν περάσει μόλις δυόμιση, τρεις ημέρες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δική μας πηγή χαράς», δήλωσε ο Χάρι.

Ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους σε ποιον μοιάζει, ο Χάρι σημείωσε πως τα χαρακτηριστικά του αλλάζουν κάθε μέρα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν επίσης πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιπποςθα γνωρίσουν σήμερα το όγδοο δισέγγονό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ