ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Ο Στίβεν Κινγκ έδωσε τη δική του εκδοχή για το τέλος της σειράς

Game of Thrones: Ο Στίβεν Κινγκ έδωσε τη δική του εκδοχή για το τέλος της σειράς
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μεγάλος φαν του Game of Thrones είναι ο γνωστός συγγραφέας και μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, ενώ ως φίλος του συγγραφέα Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, οι αναρτήσεις του για το τέλος της σειράς προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά την προβολή και του 4ου επεισοδίου, τη Δευτέρα, ο συγγραφέας δημοσίευσε τις δικές του θεωρίες για το τέλος της σειράς αλλά και για το ποιος πιστεύει ότι θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο.

«Ας υποθέσουμε -απλά σας υποθέσουμε- ότι ο Τζον και η Ντάνι πεθαίνουν στο τέλος (μαζί με την Σέρσεϊ φυσικά). Aν υποθέσουμε -μια απλή υπόθεση- ότι ένας μικρόσωμος άνδρας με μεγάλη καρδιά κάθεται τελικά στον Σιδερένιο Θρόνο;» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Όπως φαίνεται ο Κινγκ πιστεύει ότι το δεξί χέρι της Ντενέρις, ο Τύριον που φάνηκε να προβληματίζεται στο 4ο επεισόδιο για το μέλλον της, θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να επιζήσει ανάμεσα στους ισχυρούς.

Έχοντας γράψει δεκάδες βιβλία, πολλά εκ των οποίων άφησαν ιστορία, ο Κινγκ είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει ένα επεισοδιακό τέλος.

Σε μια δεύτερη ανάρτησή του, ο συγγραφέας έγραψε: «Φυσικά, εδώ και χρόνια μου λένε κάποιοι ότι δεν ξέρω να τελειώνω μια ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι λένε βλακείες, αλλά όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη».

Σε ακόμη ένα σχόλιό του ο Κινγκ αναφέρθηκε στη θεωρία μιας φαν της σειράς που θέλει τη Σάνσα Σταρκ να εμφανίζεται ξαφνικά και να σκοτώνει τη Σέρσεϊ.

«Αυτό θα ήταν καλό, αλλά, ρε παιδί μου, η Σάνσα παραείναι ψυχρή», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ