ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Disney: Πότε θα βγουν τα νέα Star Wars, Avatar και οι καινούργιες ταινίες της Marvel

Disney: Πότε θα βγουν τα νέα Star Wars, Avatar και οι καινούργιες ταινίες της Marvel

H Disney ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τρεις ακόμα ταινίες της σειράς «Star Wars» βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής και θα αρχίσουν να βγαίνουν στους κινηματογράφους από το 2022.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ένα κενό τριών ετών ανάμεσα στην ταινία «Star Wars: The Rise of Skywalker», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου και το επόμενο φιλμ που θα βγει στις 16 Δεκεμβρίου του 2022. Δύο ακόμα ταινίες «Star Wars» θα ακολουθήσουν, το Δεκέμβριο του 2024 και του 2026, σύμφωνα πάντα με τη Disney, η οποία επίσης αποκάλυψε και τις ημερομηνίες που θα βγουν στους κινηματογράφους και τέσσερα σίκουελ του «Avatar».

Η πρώτη ταινία «Avatar» ήταν το φιλμ που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του κινηματογράφου, φέρνοντας στα ταμεία περίπου 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια, το 2009. Το «Avatar 2» θα βγει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Μετά θα εναλλάσσεται κάθε χρόνο με το «Star Wars», και θα βγει ένα το Δεκέμβριο του 2023, ένα του 2025 και ένα του 2027.

avatar publicity still h 2019

Η Disney δεν έδωσε τίτλους και λεπτομέρειες για την πλοκή καμίας από τις ταινίες. Δεν είναι καν ξεκάθαρο αν οι τρεις ταινίες «Star Wars» θα είναι μέρος μιας τριλογίας ή αυτόνομα spinoffs της βασικής ιστορίας. Τα δύο franchise είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Οι ταινίες «Star Wars» έχουν φέρει στα ταμεία περίπου 9.5 δισεκατομμύρια δολάρια από το 1977. Η Disney απέκτησε το «Avatar» όταν αγόρασε, για 71 δισεκατομμύρια, το μεγαλύτερο μέρος της 21st Century Fox πριν από λίγους μήνες.

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν ακόμα δύο ταινίες Marvel, την 1η Μαΐου και στις 6 Νοεμβρίου. Μετά από αυτό, το στούντιο θα βγάλει τρεις ταινίες το 2021 και άλλες τρεις το 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ