ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται το It: Chapter Two - Ο Πενιγουάιζ ακόμα πιο τρομακτικός (trailer)

Έρχεται το It: Chapter Two - Ο Πενιγουάιζ ακόμα πιο τρομακτικός (trailer)
Imdb

Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της κινηματογραφικής διασκευής του μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ μας φέρνει στο σήμερα, με τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων να ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με τον Πενιγουάιζ.

Η πρώτη ταινία-διασκευή του μυθιστπρήματος του Στίβεν Κινγκ, το «Αυτό», δημιούργησε ένα φανατικό κοινό που άρχισε να «διψάει» για ό,τι είχε το όνομα του μετρ του τρόμου πάνω του. Η ταινία όχι μόνο ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, αλλά κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τις ταινίες τρόμου, παρά τις άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες που έγιναν από πολλούς σκηνοθέτες να μεταφέρουν κάποιο βιβλίο του Κινγκ στη μεγάλη οθόνη.

Ο σκηνοθέτης Άντι Μουσιέτι αποφάσισε να κόψει το βιβλίο στα δυο και να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με την μορφή δυο ταινιών, όπου στο πρώτο μέρος θα επικεντρωθεί στη μικρή ηλικία των πρωταγωνιστών του και το δεύτερο μέρος της θα μάς πάει 27 χρόνια μετά όταντα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων είναι πια μεγάλοι και έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά με το σατανικό κλόουν Πενιγουάιζ.

" id="41240"]

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είπε πως θα δούμε ένα πιο εκδικητικό, πιο αιμοδιψή Πενιγουάιζ στο δεύτερο μέρος: «έχει προκαλέσει φόβο στα θύματά του. Εχει επικεντρωθεί στον φόβο αλλά δεν τον έχει νιώσει ποτέ. Τώρα έχει νιώσει κάτι που έχει προκαλέσει ο ίδιος στους άλλους και υπάρχει μια αλλαγή πηγαίνοντας στην δεύτερη ταινία. Τον γεμίζει μίσος και θυμό απέναντι στα παιδιά, το οποία θα είναι ενήλικες στην δεύτερη ταινία, οπότε νομίζω πως θα έχουμε έναν πιο οργισμένο Πενιγουάιζ. Σίγουρα θα τους κυνηγήσει».

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας θα έβγαινε τον Μάρτιο, καθώς το πρώτο τρέιλερ της πρώτης ταινίας κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα του 2017. Κάποιοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή γεύση από την ταινία στις αρχές Απριλίου στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και τότε τα social media είχαν πάρει φωτιά.

Το «It: Chapter 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ