ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν το επόμενο Star Wars

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν το επόμενο Star Wars

Τα πράγματα στον πολύ πολύ μακρινό Γαλαξία του Star Wars ετοιμάζονται να γίνουν πολύ… αιματηρά. Κι αυτό διότι η επόμενη ταινία του franchise θα φέρει την υπογραφή των δύο δημιουργών του Game of Thrones, Ντέιβντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ομίλου Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Μετά το Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker, το οποίο θα κλείσει τα spinoffs της οικογένειας Σκάιγουόκερ, η Disney ανακοίνωσε ότι θα βγουν άλλα τρία Star Wars, τα οποία προς το παρόν δεν έχουν τίτλους. Η πρώτη από αυτές τις ταινίες θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την επιτυχία του Game of Thrones, έχοντας στη δημιουργική φαρέτρα της τους ανθρώπους που ευθύνονται γι΄ αυτήν. Η ταινία αυτή έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ενώ οι επόμενες θα βγουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το 2024 και το 2026.

AP 19093845263148 1

Ντέιβντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, οι άνθρωποι πίσω από το Game of Thrones (Evan Agostini/Invision/AP)

«Συμφωνήσαμε με τους Μπένιοφ και Βάις, που είναι διάσημοι για το Game of Thrones, και η επόμενη ταινία μας θα είναι δική τους», είπε ο Ίγκερ.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones τελειώνει στις 19 Μαΐου. Το προηγούμενο επεισόδιο, παρ’ ότι δέχτηκε μεγάλη κριτική, ήταν αυτό που σημείωσε το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ