ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Οι πρώτες εικόνες και το teaser από το επικό φινάλε

Game of Thrones: Οι πρώτες εικόνες και το teaser από το επικό φινάλε

Η αγωνία τελειώνει σε λίγες μέρες. Μετά από περίπου 8 χρόνια, το Game of Thrones ρίχνει αυλαία το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, με τις θεωρίες για το τελευταίο επεισόδιο να είναι «στον αέρα».

Στο 5ο επεισόδιο της σειρά, η Ντενέρις τρελάθηκε στην κυριολεξία και κατέκαψε τον Kings Landing με τον Ντράγκο, τον μόνο δράκο που της απέμεινε. Ο Τζέιμι και η Σέρσεϊ πέθαναν αγκαλιά, η Άρια από ότι φαίνεται έχει ένα νέο σκοπό όπως και ο Τζον.

Μπορεί πολλοί να δυσαρεστήθηκαν με αυτή την τροπή, αλλά μην ξεχνάμε πως το Game of Thrones, είναι ανατρεπτικό, γεμάτο ίντριγκες και απρόοπτα. Δεν είναι μια σειρά που ξέρεις ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Για την ακρίβεια, δεν ξέρεις τίποτα.

Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο; Κανείς δεν ξέρει και δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε θεωρίες καθώς σε λίγα 24ωρα θα το δούμε στις οθόνες μας.

Πάντως, το HBΟ φαίνεται πως κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το μεγάλο φινάλε καθώς και στο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα, δεν δίνει και πολλά στοιχεία.

Ο Τίριον περπατάει μέσα στα συντρίμμια της πόλης του, η Άρια παρακολουθεί το στρατό της μητέρας των δράκων και η Καλίσι υψώνει το ανάστημά της.

Ποιος θα πάρει τον πολυπόθητο θρόνο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ