ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2019: «Μόνο καλό μου κάνει», λέει η Τάμπτα για την επίθεση των Βρετανών

Eurovision 2019: «Μόνο καλό μου κάνει», λέει η Τάμπτα για την επίθεση των Βρετανών
AP Photo/Ariel Schalit

Μπορεί η Τάμτα να κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού της Eurovision και να πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, όμως όλοι στο Ισραήλ μιλούν για την επίθεση που δέχτηκε από βρετανική εφημερίδα για την εμφάνισή της επί της σκηνής.

Το βράδυ της Πέμπτης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 έκανε σύνδεση με το Τελ Αβίβ και η Τάμτα έδωσε την δική της αιχμηρή απάντηση στην σκληρή κριτική των Βρετανών για την εμφάνισή της.

«Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look. Εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πολύ άνετα. Δεν παρουσίασα κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στη σκηνή με κορμάκι και δεν βρήκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα και με κάτι παραπάνω επειδή πάω στη Eurovision. H χώρα που εκπροσωπώ και η ομάδα μου με στηρίζουν σε ότι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι χαρούμενη. Τώρα το τι γράφει η κάθε εφημερίδα μόνο καλό θα κάνει νομίζω», είπε.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ