ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2019: Επιτέλους το κόκκινο χαλί, με τον Αλμοδοβάρ, αποκτά ενδιαφέρον

Κάννες 2019: Επιτέλους το κόκκινο χαλί, με τον Αλμοδοβάρ, αποκτά ενδιαφέρον
Arthur Mola/Invision/AP

Ο σκηνοθέτης, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Αντόνιο Μπαντέρας και οι καλεσμένοι τους εντυπωσίασαν πριν την προβολή του «Pain and Glory» και επιτέλους έκαναν το κόκκινο χαλί αυτό που περιμέναμε: Ένα παιχνιδιάρικο και σέξι μπάχαλο.

Η Πενέλοπε Κρουζ, ο Αντόνιο Μπαντέρας και ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου και την πρεμιέρα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη με τίτλο «Pain and Glory» («Πόνος και Δόξα»), στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με το σκηνοθέτη, συμμετέχοντας σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών του. Στη νέα, βιογραφική ταινία του Αλμοδόβαρ ένας σκηνοθέτης (Μπαντέρας) κάνει μια αναδρομή στις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, καθώς το παρελθόν και το παρόν ανατρέπουν τα πάντα γύρω του. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας λειτουργεί ως το alter ego του Αλμοδόβαρ και η ιστορία του «Pain and Glory» είναι η επιστροφή του σκηνοθέτη στην παιδική του ηλικία, τις παλιές του αγάπες και την προσωπική του πορεία. Η Κρουζ υποδύεται τη μητέρα του Μπαντέρας, σε μικρή ηλικία.

«Υπάρχουν πολλά προσωπικά βιώματα στην ταινία. Αλλά από τη στιγμή που ξεκινάς να γράφεις, το μυθιστόρημα 'αναλαμβάνει' να ολοκληρώσει το σενάριο», είπε ο Αλμοδόβαρ στο Canal + TV καθώς πήγαινε στην πρεμιέρα.

Η ταινία πήρε θετικές κριτικές από όσους την παρακολούθησαν και έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στην Ισπανία.

Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Αλμοδοβάρ, ο Μπαντέρας και η Κρουζ που εμφανίστηκαν με παιχνιδιάρικη διάθεση και έδωσαν ζωή στο κόκκινο χαλί. Ήταν και οι καλεσμένοι -κυρίως δε οι καλεσμένες τους- που έκαναν τη βραδιά αυτή την πιο σέξι του Φεστιβάλ...

Η Μπέλα Χαντίντ, στην πρεμιέρα του «Pain and Glory», με Ρομπέρτο Καβάλι:

AP 19137788767949

(Joel C Ryan/Invision/AP)

Η Αμπερ Χερντ με Elie Saab:

AP 19137619063886 1

Joel C Ryan/Invision/AP

Η Ντιπίκα Παντουκόνε με Τζιανμπατίστα Βάλι:

AP 19137672149208 1 copy

Joel C Ryan/Invision/AP

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ