ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Terminator: Dark Fate»: Η επιστοφή της Σάρα Κόνορ (trailer)

«Terminator: Dark Fate»: Η επιστοφή της Σάρα Κόνορ (trailer)
Imdb

Με τον Τζέιμς Κάμερον στην παραγωγή παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στη σκηνοθεσία, η νέα ταινία της σειράς του «Terminator» σηματοδοτεί και την επιστροφή της Σάρα Κόνορ, που πλέον προσπαθεί η ίδια να σώσει τον κόσμο.  

H νέα ταινία της σειράς «Terminator» έχει τίτλο «Dark Fate» και αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991), οι οποίες έγραψαν τη δική τους ιστορία στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας. Ο Κάμερον επιστρέφει ως παραγωγός, με τον Τιμ Μίλερ («Deadpool») να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

O Κάμερον είχε πει για την νέα ταινία πως «αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ αυτή η ταινία και η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα».

Το «Dark Fate» σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της δυναμικής ηρωίδας του Terminator, Σάρα Κόνορ, και της ηθοποιού που την υποδύθηκε, Λίντα Χάμιλτον, η οποία προσπαθεί να προστατέψει δυο γυναίκες που τις κυνηγάει ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε έχει αρκετές αναφορές στις πρώτες ταινίες της σειράς και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνει πως η σειρά έχει ξαναβρεί την φόρμα της.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ