ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά το τέλος του Game of Thrones, τι; La Casa de Papel, με νέα επεισόδια (trailer)

Μετά το τέλος του Game of Thrones, τι; La Casa de Papel, με νέα επεισόδια  (trailer)
Netflix

Τα μέλη της πιο διάσημης συμμορίας, αυτής του La Casa De Papel δεν είχαν σκοπό να επιστρέψουν, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Το Game Of Thrones έριξε αυλαία, αφήνοντας πικρία σε μεγάλη μερίδα των φανατικών της σειράς, το ισπανικό φαινόμενο του Netflix όμως, το La Casa De Papel επιστρέφει στις 19 Ιουλίου και εκατομμύρια πιστοί ανά τον κόσμο ανυπομονούν.

Σήμερα κυκλοφόρησε στα social media του Netflix ένα νέο teaser-trailer για τη σειρά. Πρωταγωνιστής του ο «Ελ Προφεσόρ», ο διάσημος καθηγητής της συμμορίας του La Casa De Papel. «Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά», λέει ο πρωταγωνιστής της ισπανικής σειράς.

Το Νetflix είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές μόνο ημέρες ένα βίντεο, στο οποίο διάσημοι ντετέκτιβ άλλων σειρών του καλούνται να εντοπίσουν τα μέλη της συμμορίας του La Casa De Papel.

Το επίσημο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ανακοινώθηκε η ημερομηνία που η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ