ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η επική αντίδραση του «Καλ Ντρόγκο» για το απογοητευτικό φινάλε

Game of Thrones: Η επική αντίδραση του «Καλ Ντρόγκο» για το απογοητευτικό φινάλε
HBO

Ανάμεσα στους φανς του Game of Thrones που μπορεί να μην έμειναν ικανοποιημένοι με το τέλος της θρυλικής σειράς είναι και ο Jason Momoa, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Καλ Ντρόγκο, πρώτο σύζυγο της Ντενέρις και αρχηγό των Ντοθράκι

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι φίλος με την Εμίλια Κλαρκ, είδε το 6ο επεισόδιο και έκανε Instagram live. Οι αντιδράσεις του ήταν το λιγότερο «επικές», καθώς έβριζε τον Τζον Σνόου που σκότωσε την «αγαπημένη» του Ντάνι.

«Άντε γ@@@σου αλήτη!», ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ όταν είδε ότι ο Τζον επιστρέφει στη Νυχτερινή Φρουρά είπε: «Για να καταλάβω. Επιστρέφεις σε ό,τι στο διάολο έκανες από την αρχή, και σκοτώνεις την Καλίσι; Θεέ μου! Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον».

Δεν είναι πάντως απόλυτα ξεκάθαρο εάν οι αντιδράσεις του ήταν αληθινές ή εάν απλά έκανε πλάκα, καυτηριάζοντας τον τρόπο που πολλοί φανς μπορεί να αντέδρασαν στο φινάλε του GoT. Πόσο μάλλον όταν τον συνδέει στενή φιλία με την Εμίλια Κλαρκ και κάτι μας... λέει ότι μπορεί και να του είχε «σφυρίξει» το τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ