ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η νταντά του Άρτσι - Γιατί κανείς δεν αντέχει τη Δούκισσα;

Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η νταντά του Άρτσι - Γιατί κανείς δεν αντέχει τη Δούκισσα;
Dominic Lipinski/Pool via AP

Η νταντά του γιου της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, παραιτήθηκε, μόλις δύο εβδομάδες μετά από τη γέννησή του. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν είδηση, αν δεν είχαν προηγηθεί πολλά κρούσματα και παράπονα τόσο από το προσωπικό, όσο και από ανθρώπους που παρεπιδημουν στο Μπάκιγχαμ...

Κατά το διάστημα της διαμονής της 37χρονης δούκισσας του Sussex στο παλάτι του Κένσινγκτον, το προσωπικό της είχε πολλά παράπονα από τις ιδιοτροπίες της, ενώ όταν διένυε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πηγές ανέφεραν, ότι οι απαιτήσεις της από τους εργαζομένους στο παλάτι ήταν υπερβολικές.ωΩς τώρα η υπεύθυνη ασφαλείας της Μαρκλ, αλλά και η στυλίστριά της, είχαν παραιτηθεί μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. Και στη λίστα ΄γρθε τώρα να προστεθεί και η νταντά του μικρού Άρτσι.

Σύμφωνα με το Express.uk η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει ότι προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Μάλιστα, δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος με το γιο της και έχει γίνει control freak με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της και η ίδια της η μητέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι, που τους απασχολεί πολύ η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

AP 18292049610331

Phil Noble/Pool Photo via AP

Το περιστατικό δεν είναι απομονωμένο από τη συνολική εικόνα, όμως, δηλαδή προφανώς δεν έχουμε να κάνουμε με μια μητέρα απλώς υπερπροστατευτική. Τα προβλήματα ανάμεσα στη Μέγκαν και τους ανθρώπους του παλατιού είναι πολλά. Και ξεκίνησαν νωρίς. Η βασιλική βιογράφος, Κέιτι Νίκολ αποκάλυψε ήδη ότι πριν ακόμα και από το γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν, η Βασίλισσα Ελισάβετ μάλωσε την σύζυγο του εγγονού της για το άσχημο φέρσιμό της.

Πέρσι την άνοιξη, λίγο πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε το Παλάτι του Ουίνδσορ προκειμένου να δοκιμάσει το φαγητό που θα σερβιριζόταν στην γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα είχε ζητήσει από τους σεφ ειδικό μενού για κάποιους καλεσμένους που ήταν βουδιστές. «Η Μέγκαν θύμωσε πολύ όταν στην γεύση αισθάνθηκε ότι υπάρχει αυγό σε ένα πιάτο που της είπαν ότι δεν υπήρχε αυγό. Τους είπε: "Όχι μπορώ να το γευθώ. Μπορώ να γευθώ ότι υπάρχει αυγό σε αυτό το πιάτο"», λέει η Κέιτι Νίκολ.

Υπήρξε αρκετή αναστάτωση στο παλάτι και τότε ξαφνικά η βασίλισσα μπήκε στην αίθουσα. «Νομίζω ότι υπήρξε αναστάτωση όταν ξαφνικά μπήκε η βασίλισσα γιατί φυσικά πρόκειται για το Παλάτι του Γουίνδσορ, το σπίτι της. Απλά και ήσυχα πήρε την Μέγκαν στο πλάι και της είπε: "Μέγκαν σε αυτή την οικογένεια δεν μιλάμε έτσι στους ανθρώπους"», κατέληξε η βιογράφος.
Σύμφωνα με τη Daily Mail αξιωματούχοι του παλατιού είχαν εξαρχής προειδοποιήσει την δούκισσα του Σάσεξ ότι θα πρέπει να σεβαστεί την ιεραρχεία της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι το παλάτι έχει βάλει άνθρωπό του στο πλευρό τους για να έχει το ζευγάρι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του 24 ώρες το 24ωρο και ειδικά τη Μέγκαν που δεν τηρεί κανέναν κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου και επιπλέον δημιουργεί και προβλήματα μιλώντας έντονα και απότομα στους υπαλλήλους του παλατιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ